Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Euro

Od: kvakos odpovědí: 7 změna:
nevíte nekdo jak se napise znacka pro EURO?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Mno v životě jsem to nepoužil ale teď jsem si to ze zvědavosti našel- máčkni ALT + 0128 (bez toho plus to je snad jasný) a tohle je výsledek &euro

Navrhuji cestu snadnější: pravý alt + e = &euro

Pokusím se najít klávesnici a kdyžtak ji pro všechny oskenuji a zveřejním. :)

Tak teď nevím. Na mém monitoru se při stisku pravý alt + e opravdu objevuje symbol Eura. Stejně tak asi ve variantě mavericka. Přikládám otisk klávesnice vyjadřující cestu k použití dalších symbolů, doufám, že bude dostatečně patrná.
Euro

Mno jo máš pravdu ale

1) v životě jsem to nepoužil,jen jsem to teď ze zvědavosti narychlo našel takže po dalších jsem nepátral
2) na DELLácký klávesnici co tu mam to euro vidět nejni tak mě to nenapadlo :)
3) ALT+E si nezapamatuji, ale takové to klasické ALT+0128 to je paráda *smich**smich*
4)ať žijí ASCI kódy *smich*

P.S. špica klávesnice,ale doma i v práci mam hezčí a černou *smich*

No jasně že to nemáš na piánu *smich*, to co jsem otiskl je tahák. To na klávesnici nemá nikdo... *smich*

Právě proto jsem to poslal, myslím si, že jsem mnoha lidem zjednodušil vyjadřování... Měj se.

BTW - kde se to vlastně nyní nacházíš(z hlediska ranku)? V jakémsi mezinebí *smich**smich*

Zdravím

Tak jo když ty takhle *smich*
tady je pro změnu asci tabulka-stačí alt a příslušné číslo,toť berte všici jako vysvětlivky
labo.cz/...
Jinak já jsem asi v pekle *smich* alespoň to tak v práci dnes chvílema bylo takové :)
kvakos
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]