Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám takový problém a prosím o pomoc.
Všimnul jsem si před několika dny,že (nevím proč) se mi soubory v Dokumentech seřadili podle data editace (poslední úpravy) a navíc je ještě pod názvem souboru datum i čas (hh:mm) poslední editace.Vždycky se mi řadili dle data vytvoření.Pokud jsem vyvořil soubor před rokem,pořád zůstal v Dokumentech ,,někde výše",ať jsem ho upravil jednou nebo 1000x.Takhle se v Dokumentech prakticky nemohu orientovat.
Zkoušel jsem si s tím pohrát přes Zobrazit►Seřadit ikony.Bohužel je tam na výběr pouze Název,Velikost a Typ.Také se mi nepodařilo zbavit se toho data a času poslední úpravy pod názvem souboru.Hledal jsem všude v nabídce Zobrazit,ale marně.
Mám Windows XP Professional.
Víte,prosím,někdo,jak soubory opět seřadit dle data vytvoření a ne editace (poslední úpravy) a jak se zbavit toho data a času u názvu souboru?
Předem děkuji za odpověď.
A co takhle vykašlat se na nemožnýho Průzkumníka a používat nějaký Souborový Manager třeba Total Comander
TC jsem zkoušel,ale nějak mi nevyhovoval...vůbec jsem si na něj nemohl zvyknout,tak šel z PC pryč.
Podle mě je zbytečné instalovat jinýho souborovýho mazažera. Průzkumník zvládá všechno, co běžný uživatel používá. A co se týče FTP, tak průzkumník taky umí.
No průzkumník skutečně umí dost a pokud uživatel umí jeho možnosti využít, tak s ním vystačí docela dobře. Přesto já používám TC a vyhovuje mi velmi, přeci jenom má něco navíc a hlavně jde o zvyk. To víte, nám odkojeným Nortonem či Volkovem by ty panely scházely.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.