Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač Řadič sběrnice SM

Od: kouby* odpovědí: 4 změna:

Potřeboval bych pomoct koupil jsem si notebook Asus K50AF Procesor :AMD Athlon 64 II M320 frekvence: 2,1 GHz L2 cache: 1 MB Grafická karta:ATI Mobility Radeon HD 5145 512MB VRAM a chipset: AMD M770 a abych nezpomněl Operační paměť:4 GB (2x 2 GB) DDR2 800 MHz a jelikož je to notebook nastavenej na windows 7 tak jsem si nainstaloval win XP, ale problém je že CD s ovladačema je pro windows7 tak že jsem všechny ovladače postahoval ale nemůžu stále najít Řadič sběrnice SM. Jestli někdo víte kde ho najít děkuju za odpověd notebook jede zatím v pohodě.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x

Mě k aktualizaci ovladačů pomohl tento program;)

slunecnice.cz/...

hodnocení

0x

To by mělo znamenat že nemáš naistalované ovladače na chipset

kouby*
hodnocení

Tak že co mám teĎ udělat?

Nenapsal jsem to jasně? Takže najít ovladač na chipset, to je AMD M770 a buď to bude na stránce asusu, což možná ne když na tom noťasu ofiko nepodporují xpčka a tak to najdeš snad na stránce AMD.

Pokud jsi měl na tom noťasu win 7 a to legální tak nevim proč jsi to měnil za určitě nelegální xpčka...ale to jen na okraj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]