Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avast blokuje internet

Od: alarm® odpovědí: 5 změna:

Dobrý podvečer aktualizoval se mi avast 5 free a od té doby mi nejde internet.Pokud ale vypnu v avastu vebový stít tak mi internet jde.OS XP SP3 a mozila prohlížeč.Zkusil jsem ho odinstalovat restaltoval systém ale stále nic.Nevíte kde je problém?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já si myslím že to neblokuje avast, většinou to blokuje firewall který blokuje web štít avast a tím blokne net. Setkal jsem se s tím x krát tak hádám spíše tohle

hodnocení

Avasta jsem odinstaloval a dal jsem si MCE a internet mi jde.Bránu firewall mám zapnutou tu co má windows v sobě.Tak nevím jak na to.S avastem jsem byl spokojen.

doplněno 24.10.10 21:17:

Ne MCE ale MSE antivir od microsoftu

bena*

Správně. avast! internet neblokuje - blokuje to firewall, kerý neodovolí komunikaci Webového štítu. Ale zabezpečené stránky (https) by měly jít bez problému. Zkontrlujte tedy nastaevní firewallu. V Sunbelt/Kerio Personal Firewallu stačí postupovat podle obrázu ↓

Avast blokuje internet

vosikac*
hodnocení

0x

Sice jsem řešil jiný problém s Avastem, vypínal se mi. Řešil jsem to jeho odinstalováním a nainstaloval Microsoft Security Essentials a mám svatý pokoj;)

jouza*
hodnocení

0x

Měl jsem stejný problém a vyřešil jsem to jednoduše změnou antiviru. Ale kámoš měl taky ten problém a stačilo smazat norton nebo jak se jmenuje kterej tam měl ještě instalačku..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]