Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet vzduchem je pomalý

Od: jarojetu® odpovědí: 9 změna:

Prosím poraďte mi. Řeším skoro 5 let internet. Mám pevný Internet přes Telefonní linku od O2 , Dcera byla též napojena Noubukem. Bydlíme v jednom domě. S pevným Internetem, jsme měly neustále potíže, často spojení vypadlo, a všechno pomalu načítalo, slibováno bylo 8 mega, a s bídou bylo 5 mega. Prostě hrůza PLATBY, iNTERNET 750,- kČ S DPH, A PEVNÁ LINKA 100,- kč ve finále účet na 1000.- Kč, a to jsme internet ani neužily. Pořídily jsme si Internet mobilní, vzduchem na hifinu, a ono to není lepší, teď již ale vůbec nejdou shlédnou videa od Tube, prostě jen běžné čtení, máme to na 2 měsíce na zkoušku je tam 500 mega, cena bude 300,- Kč měsíčně, prostě to nejde a na O2 mi nic neporadí, nevím co s tím, ale ještě mi to i spadává,a naskakuje tabulka, že toto zařízení by mohlo pracovat rychleji, jestliže nainstaluji VYSOKORYCHLOSTNÍ ŘADIČ USB. nevím ani co to je a jak to nainstalovat. Tu hifinu mám nyní zastrčenou přímo v počítači zezadu, prosím poraďte mi co s tím, jestli je to málo těch 500 mega, nebo vyčistit počítač. děkuji

doplněno 24.10.10 14:11:

Opravuji otázku Internet vzduchem, je 0,5 mg

doplněno 25.10.10 08:58:

zdravím ještě doplňuji, že jsem tedy nechala udělat to měření, zde jsou výsledky já tomu nerozumím, tak mi prosím poraďte zda měření je v normě a mám to dobře nebo špatně díky m ě ř e n í.. downlaudu 26 Kbps - 3,27,Kbs uplvadu 13 Kbs , 1,68 lze stáhnout 11 Mb za hod,dnes, měsív min.odezva 360 ms max odezva 430 ms průměrná odezva 386,5 ms tak nevím co značí tyto čísla díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Nenapsal jste to špatně? Přijde mi, že máte spíš problém v počítači, než s připojením. 500 mega, jak píšete, mi přijde moc, podívejte se, jakou rychlost mám já a šlape mi to jak hodinky.

Internet vzduchem je pomalý
hodnocení

jak zjistím rychlost svého počítače, nenajdu to v té tabulce od O2? nebo v průvodci? poraďte mi

marenka*

Šmankote já nedala zdroj, to se omlouvám.

nastroje.lupa.cz/... tam si klikněte na rychlé připojení a čekejte. Jinak u nás je možnost poskytovateli WiFi zavolat, při potížích, on přijde a podívá se, kde je zakopán pes. Nám takhle doporučil silnější anténku na router.

hodnocení

2x

Problém bude s počítačem. Pokud by jste měla 5Mb tak to máte dobrou rychlost. Já mám toto, ale mám skoro stejný problém. Super internet, ale na ... Počítač.

Internet vzduchem je pomalý #2
hodnocení

s těma mega jsem to spletla je to 5 mg ale nejde se dívat na video klipy nebo tube prostě na filmy onlain to nejde vůbec, ani pohádky dětem nelze, je to naprd, mám to zkušebně na 2 měsíce, pak závazek na 2 roky, zkusím ještě vyčistit počítač, ale nevím jak, no prostě nejsem profik,,,

hodnocení

2x

Taky jsem z vesnice.

doplněno 24.10.10 19:03:

[URL=http://rychlost.cz][IMG] rychlost.cz/...

mirdik
hodnocení

0x

500 mega snad ani neni :D nebo je ale to musí být fakt extrem na normalni pouziti bohate staci i 2 MB/s. já začínal na 512 kb/s ted mam teda 15 ale jak rikam i ty 2 by měli stacít a 500 jsme fakt ještě neviděl. nemyslíte spíše 5?

wladi*
hodnocení

0x

Jak už tady psal někdo přede mnou,máte problém v PC, já měl také jen 500 kb/sec.a šlapalo to celkem dobře na You Tube.

jip*
hodnocení

0x

Toto je rychlost mého 8MB připojení O2. S Vašimi 5 mega bych byla navýsost spokojená. Ale jsem na vesnici a lepší to zatím nebude.

Internet vzduchem je pomalý #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]