Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím Vás nevíte zda jdou změnit popisky ikon na ploše ve Win XP např. změnit barvu písma nebo podbarvení popisku. Je to pro mě špatně čitelné.Moc děkuji za radu
Je tu jedna možnost, zvětšit písmo popisku ikon... na plochu kliknout pravou, vybrat Vlastnosti, v nich Vzhled a dole vybrat Velká nebo Extra velká písma...
doplněno 24.10.10 12:34:a potom si případně zvolit kontrast mezi černým písmem a bílou nebo světlou plochou...
doplněno 24.10.10 13:55:ještě je tu možnost na záložce Vzhled vybrat vpravo dole Upřesnit, tam v Položka kliknout na šipku dolů a vybrat Ikona, a v ní zvětšit libovolně písmo a zakliknout hlavně B (jako tučné písmo). Tím si upravíte popisky jak velké a hrubé chcete.
doplněno 24.10.10 17:56:bohužel, tak jak popisuje sondaw, tato možnost změny barvy tam právě chybí, je možné jen velikost a Bold, nebo kurzíva
Hejkale děkuji za radu,ale na ploše mám našeho psa na zeleném trávníku a bílé písmo se tam dost strácí a šlo by udělat černé písmo to by mě stačilo.Děkuji
Tohle jsem našla.
Na sillysot.com/... je volně ke stažení program Iconoid. Ten nainstaluj, spusť a na první záložce Colors stiskni Disable Drop Shadows. Pak už můžeš měnit barvu textu ikon dle libosti. Předtím ale musíš v Ovládací panely - Systém - Upřesnit - Výkon - Nastavení vypnout položku Použít stíny popisků ikon na ploše, jinak ti budou ikony periodicky mizet a objevovat se. A taky musíš na záložce Options v Iconoidu zapnout možnost Start Iconoid with Windows, aby bylo písmo barevné i po restartu.
Tady: pc-help.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.