Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Jak nastavit v Outlook Expres server odchozí pošty SMTP tak aby odpovídal momentálnímu způsobu připojení?
No tak to momentálně musíš nastavit sám jelikož tady jsi nám momentálně neprozradil ani kde máś email a ani tvého poskytovatele.
Pokud to poskytovatel povoluje tak použiješ smtp server emailu, třeba u seznamu je to smtp.seznam.cz
pokud to poskytovatel nepovoluje tak musíš použít smtp server poskytovatele což máš napsané ve smlouvě a nebo ti prozradí poskytovatel
Asi jsem se nevyjádřil dost dobře. Pokud budu s notebookem připojen různým zpúsobem - Wi-Fi, mobilní modem, siť pomocí kabelu k různým provozovatelům tak není problém stáhnout do Outlooku příchozí poštu neboť nastavení POP3 je neměnné. Pokud chci poštu s Outlooku odeslat tak jsou různé SMTP, lze to někde nastavit tak, aby SMTP odpovídal aktuálnímu připojení?
Nu to teda nevyjádřil ![]()
Tak tohle je problém, napadá mě leda založení více účtů- pouze pro odesílání pošty a vybrat ten přes který potřebuješ. Nikdy jsem to nehledal i když to občas naštve ![]()
Jo to by šlo, ale stejně je to vopruz, napadlo mě že bude existovat finta kdy si outlook vybere SMTP podle připojení.
Asi opravdu různé účty, jeden jako bmbx_UPC a druhý jako bmbx_UFON, a volit odesilatele, víc neporadím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.