Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Jak nastavit v Outlook Expres server odchozí pošty SMTP tak aby odpovídal momentálnímu způsobu připojení?
No tak to momentálně musíš nastavit sám jelikož tady jsi nám momentálně neprozradil ani kde máś email a ani tvého poskytovatele.
Pokud to poskytovatel povoluje tak použiješ smtp server emailu, třeba u seznamu je to smtp.seznam.cz
pokud to poskytovatel nepovoluje tak musíš použít smtp server poskytovatele což máš napsané ve smlouvě a nebo ti prozradí poskytovatel
Asi jsem se nevyjádřil dost dobře. Pokud budu s notebookem připojen různým zpúsobem - Wi-Fi, mobilní modem, siť pomocí kabelu k různým provozovatelům tak není problém stáhnout do Outlooku příchozí poštu neboť nastavení POP3 je neměnné. Pokud chci poštu s Outlooku odeslat tak jsou různé SMTP, lze to někde nastavit tak, aby SMTP odpovídal aktuálnímu připojení?
Nu to teda nevyjádřil
Tak tohle je problém, napadá mě leda založení více účtů- pouze pro odesílání pošty a vybrat ten přes který potřebuješ. Nikdy jsem to nehledal i když to občas naštve
Jo to by šlo, ale stejně je to vopruz, napadlo mě že bude existovat finta kdy si outlook vybere SMTP podle připojení.
Asi opravdu různé účty, jeden jako bmbx_UPC a druhý jako bmbx_UFON, a volit odesilatele, víc neporadím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.