Nejste přihlášen/a.
Dobry den chtel jsem se zeptat co mam s monitorem a jestli se s tim da neco delat.Asi pred 4 mesicema mi z niceho nic nejde na monitoru zelena barva!Kdyz nastavuju barvy obrazovky je tam cervena,modra ale misto zelene je tam cerna.Takze kdyz hraju nakou hru kde je hodne zelene tak to vypada prinejmensim k zbliti.Cely je to takovy naruzoveli a to me moc stve,neci mit tak teplej monitor :D Za kazdou radu dekuju,jde s tim teda neco delat nebo uz je ten monitor v prdel. a mam si koupit jinej? Monitor je pomerne stary asi cca 5 let a je to este krabice ne Lcd :P Doufam ze to jde opravit pac ted na novy monitor nemam,vcera jsem udelal svareci zkousky a musel jsem zaplatit 1500!Prominte ze tu otravuju se svarecakem ale mam z toho nesmirnou radost takze jsem se trosku pochlubil
Měl jsem to samý na OCR a musel pryč. Dneska jsou LCD opravdu levné a jdou i na splátky, takže nákup. cybex.cz/...
k,tak nak jsem si to myslel,kupim si Lcd teda nevite kolik stoji nejaky levny ALE slusny monitor(ne aby se mi za rok znicil)
jo prominte napsal ste mi tam stranku,nevsiml jsem si protoze to je oranzove a jak mam ty blby barvy tak je to spatne videt
Jste si jistej, že je to monitor? To může být jen blbej kabel nebo konektor-upadlej jeden drát, nebo volná špička na konektoru. Zkoukněte to, jestli to nemá "vaklspoj". jestli se nemění obraz, když zahýbáte s kabelem u konektoru na PC nebo na monitoru.
doplněno 24.10.10 20:11:Taky se podívejte, jestli máte všechny špičky v konektoru. Už jsem zažil i ulomený kolíček v konektoru, nebo ohnutý do pravého úhlu, jak ho tam jeden človíček narval silou.
Ano, dá se dělat, opravit, ale asi nikdo do toho nepůjde, rada bude vždy koupit si nový. I když tam může být a asi bude blbinka. Tak nezbývá nic jiného než svařovat, svařovat a svařovat... a bude na nový. Nebo sehnat stejný, podobný s vadnou obrazovkou a vyměnit střeva. Ale monitory CRT se už vyhazují, darují, zajít do sběrného dvora a prohledat, když by to bylo tak finančně náročné..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.