Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám problém s konfigurací modemu TP-LINK TL-MR3420 pro ADSL O2 trio. Uvedený router jsem nezakoupil u O2 a tak mi nejsou schopný poradit se zapojením aby mi to fungovala. Nechce mi vůbec načíst internet a tak se ptám zda by mne někdo nemohl poradit s nastavením uvedeného routeru předem díky
Víš ono je těžké radit když nevíme co jsi nastavil a jak jsi nastavil, zda ti tam běhal jiný router nebo je to první zapojení atd...
Projdi si tohle: o2.cz/...
Pak můžeme debatovat případně dál
měl jsem předtím router zyxel P-600 series a ten běhal dobře, ale byl přednastaven od O2 (zakoupen v O2 eshopu) ten když zapojím tak stále běhá ale TP-Link nemohu připojit k internetu. Na O2 technickou podporu jsem volal ale tam mi nedokázali poradit že ten modem prý neznají sdělili mi jen nějáké základní informace a to že protokol má být PPPoE, pak nějáke LLC, dinamická IP, PPI 8, PCI 48 to je vše co mi sdělil procovník technické podpory. V nastavení routeru přes IP adresu jsem zadla protokol PPPoE a dinamickou IP nastavení LLC a PPI s PPC jsem nikde nenašel nebo nevím kde jej hledat.
doplněno 23.10.10 10:01:a na tu adresu co jsi mi dával jsem se koukal, jinak z technické podpory říkal že uživatelské jmeéno a heslo může být jakékoliv že to na to vliv nemá, zkjoušel jsem zadat O2 ale také jiné a stále nic
Tohle opis z JNP třeba to něco pomůže, alespoň s těmi hesly a PPPoE atd... jinak ZyXEL 600 chce hlavně volný přístup vzduchu, je pomalejší a rád se zahřívá a pak vypadává - častěji resetovat
modem Well ADSL2/2+Router
přihlašovací adresa: 10.0.0.138
jméno: admin
heslo: admin
přejít na SETUP > modem musí svítit zelená tečka > přejít na Data
Username: O2
Password: O2
type : PPPoE
odklepnou 2x connect a 2x apply
Potom přejít na TOOLS a dále System commands > Save All
Pokud je používán Outlook Express pak vždy
POP3: (seznam, tiscali, ... a jiná)
SMTP: iol.cz
přihlašovat se: Elog ... zbytek písmen dodá O2
heslo: referenční číslo plátce uvedené na faktuře O2 vlevo nahoře
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.