Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antivirová ochrana hlásí vypnutí

Od: paola* odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu, mám notebook - .Extensa 5635Z-Acer-

na liště vpravo dole se najednou z ničeho nic objevil v kolečku červený křížek,který oznamuje, že Antivirová ochrana je vypnuta. Neumím si vysvětlit ,proč je vypnuta a hlavně jak ji znovu tedy zapnout.Centrum zabezpečení systému Windows ukazuje ,že jsou všechny brány firewal zapnuté,automatická aktualizace zapnuta, ochrana proti malwaru zapnuta,jen u antivir. ochrana hlásí, že je vypnuta . Nic jsem nevypínala ,nic jsem nezkoušela,je to pro mne záhada.Poradí mi někdo jak z toho ven?Děkuji-paola-

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

A jaký používáte antivirový program?

sondaw*
hodnocení

0x

Otevři prostě svůj antivir a v nastavení bude jistě možnost jak ho opět povolit/spustit. Možná tu možnost budeš mít i pod pravým myšítkem, když klikneš na tu ikonu v liště

nero*
hodnocení

0x

To samé mi dělal Avast. Už je pryč a dal jsem tam Aviru. Ta nic nehlásí a je stále zapnutá. Jeden kamarád mi říkal, že mu to dělalo taky a odstranil aktualizaci Windows a přestalo to , já jsem to nehledal. Snad to pomůže.

bena*
hodnocení

0x

Hm, zkuste odinstalovat antivir, stáhnout a nainstalovat CCleaner. S CCleanerem projet registry a i disk. Potom stáhnout antivir z oficiálních stránek výrobce antiviru a nainstalovat jej znovu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]