Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat v kterém programu lze upravit video, aby byl např. místo modré stěny obrázek či jiné video. Přidávám odkaz na video, kde jsem na to narazil. Je to až u konce.
Předem děkuji za odpovědi, A. Ch.
Nějaký střihový program. např Premera, Ulead, určitě jich bude víc. Premiera je bohužel placeny soft. Ulead dává dodavatel TV karet jako příslušenství, aspoň pokud vím. Kdysi jsem dělal s Premiérou, je to špičkový program, který to určitě umí. Nicméně je to asi 5 let zpátky, a doba pokročila. Takže dnes to může být úplně jinde.
doplněno 23.10.10 14:22:jen doplním Jofa a jeho klíčovací plátno. Celé téhle technice se říká klíčování obrazu, a používá se buď modrá nebo zelená barva pozadí. To jen pro případ, že by jste to chtěl hledat pomocí vyhledávače.
Jsou na to programy pro střih a ůpravu videa. Je to dělané tak, (máte to nakonci klipu), že osoba je natočena před zeleným klíčovacím plátnem. V programu je je vložen do jedné stopy, zatímco natočené pozadí s jablkem do druhé stopy a stopy se překrijí. Stručně řečeno, zelenou to pak neveme a je tam ten efekt na který se ptáte. To je jen stručně vysvětleno.
doplněno 22.10.10 21:54:Pardon-překryjí. Psal jsem to ve fofru a nepřečet po sobě.
doplněno 22.10.10 21:55:A ještě- úpravu. Omlouvám se.
doplněno 22.10.10 22:04:Ještě doplním, že jako pozadí lze již vložit cokoliv. Obrázek, video, nebo i jednobarevné pozadí ,což je ten konec klipu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.