Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak upravit video...

Od: charvat29* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat v kterém programu lze upravit video, aby byl např. místo modré stěny obrázek či jiné video. Přidávám odkaz na video, kde jsem na to narazil. Je to až u konce.

Předem děkuji za odpovědi, A. Ch.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

2x

Nějaký střihový program. např Premera, Ulead, určitě jich bude víc. Premiera je bohužel placeny soft. Ulead dává dodavatel TV karet jako příslušenství, aspoň pokud vím. Kdysi jsem dělal s Premiérou, je to špičkový program, který to určitě umí. Nicméně je to asi 5 let zpátky, a doba pokročila. Takže dnes to může být úplně jinde.

doplněno 23.10.10 14:22:

jen doplním Jofa a jeho klíčovací plátno. Celé téhle technice se říká klíčování obrazu, a používá se buď modrá nebo zelená barva pozadí. To jen pro případ, že by jste to chtěl hledat pomocí vyhledávače.

jofa*

Jsou na to programy pro střih a ůpravu videa. Je to dělané tak, (máte to nakonci klipu), že osoba je natočena před zeleným klíčovacím plátnem. V programu je je vložen do jedné stopy, zatímco natočené pozadí s jablkem do druhé stopy a stopy se překrijí. Stručně řečeno, zelenou to pak neveme a je tam ten efekt na který se ptáte. To je jen stručně vysvětleno.

doplněno 22.10.10 21:54:

Pardon-překryjí. Psal jsem to ve fofru a nepřečet po sobě.

doplněno 22.10.10 21:55:

A ještě- úpravu. Omlouvám se.

doplněno 22.10.10 22:04:

Ještě doplním, že jako pozadí lze již vložit cokoliv. Obrázek, video, nebo i jednobarevné pozadí ,což je ten konec klipu.

charvat29*
hodnocení

Děkuji, to jsem věděl, ale neznáte nějaký program?

jofa*

Tak programy ti napsal výše, Já jsem jen doplnil techniku. Zdálo se mně z dotazu, že chceš vědět i to.

doplněno 22.10.10 22:11:

Asi mne zmátlo to, že já tam v klipu vidím stěnu zelenou.

doplněno 22.10.10 22:17:

Já třeba dělám video, kde jde i teto efekt v Pinnacle studio 14 HD Ultimate.

hodnocení

1x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]