Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám jeden problém.
Poslední dobou když jsem chtěl otevřít mechaniku tak se zasekla, šlo slyšet že tlačí ale neotevřela se.
Tak jsem otevřel dveře od PC a rozebral mechaniku... Ani ne rozebral, spíš jenom oddělal kryt a vyndal háček, který bránil byjet mechanice. Mechanika byla celou dobu připojená... Při vyndávání mechaniky z jejiho chlívečku jsem trochu zavadil o krabici se zdrojem a chladičem zdroje...
Teď, když zapnu PC, tak počítač za chvilku pípne a asi za 5s pípne podruhé. Všechny diody ukazují, že je vše OK, až na myš, její laser nesvítí, ani když kliknu. Zapnu obrazovku a její dioda začne blikat, tak to dělá vždy, když je zapnutá obrazovka, ale není zapnutý PC.
Prosím poraďte mi... Díky
Pro začátek bych při vypnutém PC a raději i odpojeném od sítě zkontroloval všechny konektory, zda jsou dobře zastrčené.
ahoj nebudu resit , ze cokoli delat v PC pod proudem je cesta k seznamenim s timto forem,tak ja bych asi vse odpojil a nechal jen to nejnutnejsi ,pak se uvidi co se bude dit...co mas za zakladni desku?Jen pro inf. ja nez zapnu PC tak laser na mysce sviti a mam GIGAB. ale jestli se tak chovaji vzdy vsechny?
Napiš mi, co mám odpojit... Mám nechat HDD atd... a mám použít násilí když to nepůjde? Díky a promiň za asi směšné otázky...
No, odpojil jsem RAM a ještě nějakou kartu vedle RAMky... nevím co to je... Ale asi to je taky ramka, protože mám celkově ram 1 GB a ta jedna ramka je jenom 256 MB... Ale to je jedno.
Odpojil jsem RAM, dodatečné USB ale nevím, jak odpojit HDD a mechaniku... jsou tam dva kably docela napevno... Nechcu to rvát, radši se zeptám, jestli někde není čudlík pro vysunutí jako u RAM... Prosím napište, jestli někde není něco takového pro odpojení. Díky.v
Co to znamená trochu zavadil? Pokud se dotkneš tak se nic nestane, ale podle mě jsi něco škubnul a to už je problém. Zkus nastartovat pc bez mechaniky. Zkus taky případně jiný zdroj, pokud to schytala deska tak to máš docela blbé...
Ne, nejde to. Zkusil jsem odpojit HDD, mechaniku a dodatečnou čtečku USB. Stále to pípalo.
Pak jsem ještě zkusil vyndat HDD, mechaniku, čtečku disket a karet i RAM a začalo to pípat dlouho...
Prosím, co s tím mám dělat? Zvukovka zam zůstala protože je napevno na základní desce...
Cokoliv co jde vyndat tak prohazuj, pokud můžeš. Nic jiného ti poradit nelze. Nejjednodušeji ozkoušíš asi ramky a zdroj, pak grafika a deska to už bude problém. Nebo si můžeš najít computerhope.com/... to co ti pípá, ale ten zdroj ti píšu už po druhé
ahoj RAM-ku tam musis nechat, podle toho co pises tak tam mas dve. Nech tam jednu a zkus spustit. pak to opakuj i z tou druhou.Ale mam takovy dojem ze opravdu v haji zakl.deska a ta se doopravdy meni cela. Tak by to asi melo vypadat( zdroj-zakladni deska -ram-CPU-graf.karta-)-monitor.zpustim nenajede vyndam jednu ramku dam druhou. Pokud ani to nepomuze sezenu jinou Ram a zdroj ,pokud ani to nepomuze ...že by aukro..
ale preji hodne stesti ,snad jeste napis co mas za zakladni desku..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.