Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CMD prikazovej radek

Od: wolfik20* odpovědí: 9 změna:

mam win xp SP3 a z neakeho duvodu mi prestal fungovat CMD prikazovej radek, kdys ho chci spustit tak se nic nestane, hledal sem na mnoha servrech a forech atd... ale nikde sem se nedozvedel proc mi nejde CMD, dokonce sem daval i repair Win xp a nepomohlo uz sem timdle problemem ztratil zpoustu casu tak pisu sem treba mi nekdo pomuze :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

0x

Pro zacatek - mate jej fyzicky pritomny v Windowssystem32?

wolfik20*
hodnocení

ano tam je a nejde zpustit jak tam tak prez start - Spustit... cmd

doplněno 21.10.10 20:02:

jinak chtel bych dodat ze mam jeste starej comp a tam mi cmd funguje, tak me napadlo ze bych to proste prekopiroval ale nvm presne ktery soubory

raduz*

kdyz klepnete na cmd.exe primo v adresari system32, tak to nic neudela?

wolfik20*
hodnocení

nic ani neproblikne ani nenahlasi chybu proste to neudela nic

raduz*
hodnocení

0x

Podivejte se do registru do vetve:

HKEY_CLASSES_ROOTexefileshellopencommand

mela by tam byt tato hodnota: "%1" %*

wolfik20*
hodnocení

trosku upresnit kde najdu ten registr a jak se do nej dostanu

sry v tomdle sem porat zacatecnik

raduz*
hodnocení

0x

start - spustit - napsat regedit

ale bacha, spatnou praci s registry si dokazete znicit cely system

wolfik20*
hodnocení

jop je tam "%1" %*

hop®
hodnocení

0x

Paramatery %1, %2, ... byly v DOSU parametry předávané volanému programu z přílazové řádky. Tím chci pouze říci, že pokud nejde command ani spustit, nehledal bych chybu v předávaných parametrech...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]