Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit stav FUP u O2

Od: podsmrkem® odpovědí: 4 změna:

Prosím o informaci jak a kde zjistím stav FUP u mobilního internetu O2.

Dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

musíš být u nich přihlášen jak praví web.o2pripojse.cz/...

• Kde zjistím aktuá/...

Vše je možné zjistit na stránkách www.o2pripojse.cz. Na uvedených stránkách lze zobrazit aktuální informace o stavu FUP, časovou informaci o opětovném navýšení FUP na původní hodnotu, a v případě překročení aktivovat datový balíček.

tak to zjistíš na web.o2pripojse.cz/...

hodnocení

0x

Taky si můžete provoz na síti kontrolovat pomocí vlastních programů. například connection meter. Podívejte se na recenzi na sluneč/..., máte tam i odkaz na stažení. Jinak Alfův odkaz je nezastupitelný, protože jde o oficiální dat poskytovatele.

hodnocení

Tu stránku od O2 pripojtese.cz jsem už zkoušel, ale nic jsem tam nenašel jen samou reklamu. Poraďte mi postup jak mám ten FUP na té stránce zjistit. Dík

hodnocení

0x
Jste připojen přes jejich řipojení? Kde jste si to objednával - v jejich e-shopu? Tak zkuste kontakt:Napište nám na uvedený email v případě, že potřebujete pomoci s objednávkou nebo máte jakýkoliv dotaz k internetovému obchodu O2.Korespondenční adresaO2 eShopTelefónica O2 Czech Republic, a.s.Za Brumlovkou 266/2Praha 4 - MichlePSČ 140 22Osobní odběr na adrese O2 eShopu není možný, produkty jsou doručovány pomocí České pošty nebo kurýrem.E-mail:info@o2shop.cz - dotazy a připomínky týkající se pouze eShopu, odpovíme vám do 1 pracovního dneWeb:www.o2.cz - podrobné informace o našich produktech a službách-Nebo se podívejte na o2.cz/... tam je něaká rubrika "nechte si zavolat pro více informací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]