Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zavirovat stránku?

Od: fidonet* odpovědí: 2 změna:

Mám dotaz, každý víme jak si chránit svuj FTP server, jak si chránit PC a podobně. Já bych ale rád věděl, jak si mohu na svem ftp, kde mám sve data, umyslně zavirovat index.php Jediným cílem je, aby dotyčnému vyskočila hláška, že stránka je zavirovaná a že antivirus ji zablokoval. I kdyby dotyčný neměl antivir zapnuty, nechci žádný vir, kteerý by poškozoval data nebo cokoli na PC uživatele. Něco neškodného, co uživateli vyskočí jako zablokování. Lze tohle vůbec provést?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Ano, existují prográmky na neškodné "viry" i pro testování PC, jenže ...hledat .. Metro? Nějaký spustitelný soubor... hračiček je kopa - hasiči, roztékající se obrazovka .. měl jsem to na starém pc

uda1966*
hodnocení

0x

Zdravím. Zde si můžete stáhnout testovací soubor na otestování antiviru a myslím, že pro váš záměr bude stačit.

Ke stáhnutí musíte vypnout antivir.

test.bezpecnosti.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]