Nejste přihlášen/a.
Ptám se jako úplný laik a prosím o radu. Od Řízení uživatelských účtů se mi zobrazilo - název programu - Java auto updater, vydavatel - Sun mikrosystems,inc. Není tam nic o stažení, pouze nabídka o povolení změny v počítači. Tak se ptám, zda povolit, či ne. Jejich ikonka mi stále svítí v liště.Ještě jeden dotaz.Občas při zapnutí PC mi naskočí nabídka jako aktualizace nový Player od Adobe. Tam je nabídka ke stažení a opět - provést změny v počítači. Ano, či ne? Četla jsem licenční podmínky, moc jsem to nepochopila. Jako aktualizace je Player zdarma, nebo placený? Děkuji za odpovědi.
Myslím, že JAWU i Adobe Flasch Player můžeš klidně aktualizovat.
doplněno 20.10.10 17:41:Osobně nemiluju žádné programy běžící na pozadí (např. ten updater), které brzdí počítač. Aktualizuju nebo přeinstaluju program jen když se objeví problém se starou verzí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.