Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání z You Tube

Od: jsfvsk* odpovědí: 13 změna:

Kde mám vzít na You Tube URL jednotlivé skladby pro nahrávání? Nikde není uváděno tak jako na videomixu. Dík za odpověď.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re*
hodnocení

1x

stáhování z youtube přes http://www.filsh.net/

alf*
hodnocení

0x

moc nerozumím dotazu, ale adresa Ti nestačí? Nebo použij vhodný downloader.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Taky nerozumím, co vlastně tazetel chce. Videa z YT mi běžně stáhne DownloadHelper ve FF.

patronka*
hodnocení

0x

Já sice dotazu taky moc nerozumím, ale právě jsem si úspěšně uložila první video z YouTube.Vycházela jsem z rad tuším sondaw, které tu byly dány před časem - zadala jsem to nahoře do řádku "HLEDANÝ VÝRAZ".Tak na YouTube jsem si našla skladbu (video), označila a do adresy nahoře jsem před slovo youtube vepsala "kick" a pak jsem postupovala jak mne to samo navádělo.

hodnocení

0x

Najdu si klip kterej si chci stáhnout, jeho URL adresu zkopíruju do video.vsevjednom.cz/... a kliknu na Stáhnout. Spolehlivý.

bena*

Lujsi, je to docela dobré, ale video se stáhne ve formátu .flv a ten se musí přehrávat ve speciálním programu nebo jestli daný přehrávač obsahuje kodeky, tak přes něj.

Já používám léta aTube Catcher - je spolehlivý, stahuje do několika formátů, dokáže odthrnout i zvuk zvlášť a umí toho dost. A je zdarma i v češtině.

lui*

Jen pár mých osobních zkušeností k tomu formátu .flv:

začal jsem používat na stahování doplněk FF GetIt. A na překlad právě flv souborů do MPEGu je dobrý překladač, který je součástí DownloadHelperu. Vím samozřejmě že se dá s DownloadHelperem i stahovat, ale ten GetIt mi připadá na stahování lepší. Je rychlejší a pohodlnější na obsluhu. Ale asi je to, jako vše na světě, o zvyku.

jsfvsk*
hodnocení

Moc se omlouvám za to, že jsem úplný laik a můj dotaz tudíž nebyl srozumitelný. Zkoušel jsem převést údaj z adresního řádku You Tube na políčko URL u A Tube Cash, ale dostal jsem sdělení: " špatný protokol. Tento program umí pracovat pouze s HTTP/1.1". Vím, že je těžká domluva znalého takových problémů s blbcem jako já. Ale při velké trpělivosti a pochopení jsem snad schopen věc pochopit. Asi to chce ten postup vysvětlit po jednotlivých krocích. Také mě zajímá, kde najdu na You Tube požadavek na velikost v MB. Moc děkuji a omlouvám se za Vaši práci se mnou.

hop®

zkuste použít atube catcher...

jsfvsk*
hodnocení

V mé odpovědi byl překlep. Správně je právě ten atube catcher, přes který mi to nejde. Adresní řádek se nedá využít a URL nemohu najít. Tolik pro vysvětlenou.

hodnocení

0x

Bez jakýhokoliv programu!.!.!

Obrázek se nepodařil.*zed*

Do prkýnka zase nic!.!.!

doplněno 21.10.10 22:48:

Nechápu!.!.! *zed**zed**zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]