Nejste přihlášen/a.
Kde mám vzít na You Tube URL jednotlivé skladby pro nahrávání? Nikde není uváděno tak jako na videomixu. Dík za odpověď.
Já sice dotazu taky moc nerozumím, ale právě jsem si úspěšně uložila první video z YouTube.Vycházela jsem z rad tuším sondaw, které tu byly dány před časem - zadala jsem to nahoře do řádku "HLEDANÝ VÝRAZ".Tak na YouTube jsem si našla skladbu (video), označila a do adresy nahoře jsem před slovo youtube vepsala "kick" a pak jsem postupovala jak mne to samo navádělo.
Najdu si klip kterej si chci stáhnout, jeho URL adresu zkopíruju do video.vsevjednom.cz/... a kliknu na Stáhnout. Spolehlivý.
Lujsi, je to docela dobré, ale video se stáhne ve formátu .flv a ten se musí přehrávat ve speciálním programu nebo jestli daný přehrávač obsahuje kodeky, tak přes něj.
Já používám léta aTube Catcher - je spolehlivý, stahuje do několika formátů, dokáže odthrnout i zvuk zvlášť a umí toho dost. A je zdarma i v češtině.
Jen pár mých osobních zkušeností k tomu formátu .flv:
začal jsem používat na stahování doplněk FF GetIt. A na překlad právě flv souborů do MPEGu je dobrý překladač, který je součástí DownloadHelperu. Vím samozřejmě že se dá s DownloadHelperem i stahovat, ale ten GetIt mi připadá na stahování lepší. Je rychlejší a pohodlnější na obsluhu. Ale asi je to, jako vše na světě, o zvyku.
Moc se omlouvám za to, že jsem úplný laik a můj dotaz tudíž nebyl srozumitelný. Zkoušel jsem převést údaj z adresního řádku You Tube na políčko URL u A Tube Cash, ale dostal jsem sdělení: " špatný protokol. Tento program umí pracovat pouze s HTTP/1.1". Vím, že je těžká domluva znalého takových problémů s blbcem jako já. Ale při velké trpělivosti a pochopení jsem snad schopen věc pochopit. Asi to chce ten postup vysvětlit po jednotlivých krocích. Také mě zajímá, kde najdu na You Tube požadavek na velikost v MB. Moc děkuji a omlouvám se za Vaši práci se mnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.