Nejste přihlášen/a.
mam malicky problem zahesloval jsem si svího notaska a ted si nemohu spomenout heslo pro přihlašeni je vytvořen jen jeden uživatel a operačni system windows 7 ultimate zkošel jsem přes ruzne programi při pripojeni hardisku jako slave ale nic nenašli předem dekuji za pomoc
)
no jo ale tam je postup jen do xp a vista o win 7 tam je jen nadpis ale zkusim stahnout tu vistackou vezi teda jestli se dostanu do biosu protože ten vypada zašifrovane svitu jen asus a pak hned okno windowsu
Já bych zkusil tu image pro vistu.
Co je zašifrované? Bios se ti spustí jen když máčkneš určitou klávesu při startu pc, tedy u tebe asi ten okamžik loga a bude to nejčastěji F2 nebo DEL, pak jsou i jiné, ale vše ti to vypisuje na obrazovce tak stačí číst
me se zobrazi asus zahraje melodie asusu nic vic klavesy nereagujou na nic pak klasicky nabihani windows jeste jsem nic takovyho nevidel vzdy tam neco od biosu bilo vidět u tohoto smejde ne
ale dokazu prolistovat celi hardisk na jinym pc ale hledače hesel mi nejak selhavaji uz vypaluji to iso tak uvidim
)
máčkni esc a ukáže se víc. Každopádně asus má f2 pro vstup do biosu, případně F10 nebo F12 pouze pro boot menu- výbereš z čeho chceš bootovat, pokud sis to tedy v biosu nevypnul
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.