Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nakreslit obrázek v PC

Od: patronka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, občas vidím u odpovědí nakreslené schéma nebo jiný obrázek a ráda bych to taky uměla.Zatím mne napadá jen možnost nakreslit obrázek na papír, naskenovat, někam v PC uložit a následně vložit třeba jako přílohu mailu nebo odpovědi.V "malování" sice nějaká možnost je, ale to bych zaručeně netrefila.Tak asi nějaký malý 2D (3D?) prográmek stáhnout?Free?Dík.

doplněno 18.10.10 14:21:

Děkuji vám oběma, každá jste mi odpověděly na 1/2 otázky.Pepane jak obrázek namalovat a sondaw jak ho uložit.Vložit už umím, občas dávám fotky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

3x

Nevím, jestli dobře rozumím. Musíš obrázek, který sem chceš vložit nejprve sejmout (vyfotit), já používám malý prográmek Easy Capture, ale jde to přímo z Windows klávesou PrintScreen (celé okno) nebo jen část se současným stisknutím klávesy Alt

Potom tady dole, pod oknem kde píšeš odpověď, označíš Chci vložit obrázek a klik na Vložit, v dalším okně potom přes Procházet najdeš svůj screen v PC a klikneš na Přidat obrázek - obrázek budeš mít potom v místě, kde máš kurzor myši

doplněno 18.10.10 13:57:

Zapomněla jsem - po sejmutí klávesou PrinScreen bude obrázek uložený do schránky Windows, otevřeš Malování, dáš Úpravy a Vložit.

Obrázek se ti objeví v okně programu, dáš Soubor>Uložit jako a uložíš si ho kam chceš pro pozdější použití

pepane*
hodnocení

2x

:)Něco jako tady?

google.cz/...

doplněno 18.10.10 14:28:

:DHlavně, že to pomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]