Programem Nero Express 7 jsem vypálil 4 videa, z nichž jedno mělo 3,6 GB. Vše proběhlo v pořádku a na povrchu disku byla data vidět, ale systém (Win XP) nedokázal disk rozpoznat, ačkoli Nero na něm vidí jednu stopu. Dokáže z ní i udělat virtuální image .nrg, který je ovšem také prázdný. Použil jsme DVD+R od Verbatim. Ale hned ze začátku se mi zdálo divné, že se na disk údajně vejde jenom necelých 4,5 GB. Nevíte, v čem by mohla být chyba?
Můžeš zkusit ji ve správci zařízení smazat a nechat znovu naistalovat. Taky by mě zajímalo kolik si představuješ místa na dvd, oněch 4,5 GB tě můžu ujistit že je u jednostranných úplně normální (reálně méně jak 4,5GB) Jo mechanika se dá taky vyčistit
josi.ow*
Tak už vše funguje, ta odinstalace pomohla. Díky. A čekal bych takových 4,7 GB, ale nic není v životě ideální
Neni giga jako giga že? cs.wikipedia.org/... Ono se totiž ve výpočetce často předpokládá 1GB = 1000MB ale neni to tak
josi.ow*
To je sice hezké, ale když provedu jednoduchý výpočet: 4,7 GB 1024=4812,8 MB Matematicky je to asi blbost, ale fakticky pravda Jinak vztahy mezi těmito jednotkami znám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.