Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň,
prosím o radu, chcem kúpiť PC a to len case, dosku, ramku, grafiku, zvyšok využijem zo starého PC.
má to byť herný PC, čiže ramka musí byť 4gb a č onajlepšia grafika... na procesore mi tolko nezáleží, takže stačí v pohode nejaký 3ghz takže by som bol rád ak by ste mi pomohli s konfiguráciou, hlavne akú dosku a procák, naozaj možu byť najlacnejšie...
grafiku by som chcel ATI 5770 1gb ddr5
díky!
A což si takhle sám vybrat základní desku, RAM paměť kompatibilní s novou deskou, procesor kompatibilní s novou deskou a grafiku kompatibilní s novou deskou? Skříň je podle mého názoru zbytečné kupovat novou, nicméně, pokud máte k tomu určité důvody, tak kupte i novou skříň.
Zkuste juknout na Alza.cz nebo Czc.cz.
Ahoj no nevim jestli se vyplatí kupovat Pc jen takhle já osobně jsem zastánce hesla když novej počítač tak všechno novy jináč tady máš link na sestavu alfacomp.cz/... Tedy přesáhl jsem tvoji sazbu 9 tisíc o 329Kč což asi nevadí . Ale jsem si jist že to tam bude chtít zřejmě ještě zdroj , protože ten tvůj starej nevim jestli to bude zvládat.Já sám jsem s touhle sestavou spokojen, ale jako v dnešní době za 8-9 tisíc pořídíš slušný PC.
no ja mam len disk a mechaniku, disk ma 160 gb a to je v poho, mne to staci, novy mi netreba. mechaniku tiez skoro nepouzivam takze naco nova? case mam rozbity uz davno, padol pri stahovani a pod... potrebujem novy takisto aj zdroj...
ttakze ta zostava z alfacompu co tu je nieje pre mna, a rozpocet mi padol na 8000-8300 cca
ttakze by som to videl na nejaky AMD moze byt aj dvojjadrovy len a potom grafiku 5670, co myslite? nechcem kupit blbost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.