Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nekompletni PC do 8-9tis

Od: opisk* odpovědí: 5 změna:

Dobrý deň,

prosím o radu, chcem kúpiť PC a to len case, dosku, ramku, grafiku, zvyšok využijem zo starého PC.

má to byť herný PC, čiže ramka musí byť 4gb a č onajlepšia grafika... na procesore mi tolko nezáleží, takže stačí v pohode nejaký 3ghz takže by som bol rád ak by ste mi pomohli s konfiguráciou, hlavne akú dosku a procák, naozaj možu byť najlacnejšie...

grafiku by som chcel ATI 5770 1gb ddr5

díky!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

A což si takhle sám vybrat základní desku, RAM paměť kompatibilní s novou deskou, procesor kompatibilní s novou deskou a grafiku kompatibilní s novou deskou? Skříň je podle mého názoru zbytečné kupovat novou, nicméně, pokud máte k tomu určité důvody, tak kupte i novou skříň.

Zkuste juknout na Alza.cz nebo Czc.cz.

skyline11*
hodnocení

0x

Ahoj no nevim jestli se vyplatí kupovat Pc jen takhle já osobně jsem zastánce hesla když novej počítač tak všechno novy jináč tady máš link na sestavu alfacomp.cz/... Tedy přesáhl jsem tvoji sazbu 9 tisíc o 329Kč což asi nevadí . Ale jsem si jist že to tam bude chtít zřejmě ještě zdroj , protože ten tvůj starej nevim jestli to bude zvládat.Já sám jsem s touhle sestavou spokojen, ale jako v dnešní době za 8-9 tisíc pořídíš slušný PC.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Do 8 -9 tisíc koupíš kompletní PC se slušnou konfigurací. Flikovat něco ze starých a nových dílů se nevyplácí.

skyline11*

Souhlasím s tebou ladinpraha. Mě osobně se to nevyplatilo, tak bych to také nedoporučoval.

opisk*
hodnocení

no ja mam len disk a mechaniku, disk ma 160 gb a to je v poho, mne to staci, novy mi netreba. mechaniku tiez skoro nepouzivam takze naco nova? case mam rozbity uz davno, padol pri stahovani a pod... potrebujem novy takisto aj zdroj...

ttakze ta zostava z alfacompu co tu je nieje pre mna, a rozpocet mi padol na 8000-8300 cca :(

ttakze by som to videl na nejaky AMD moze byt aj dvojjadrovy len a potom grafiku 5670, co myslite? nechcem kupit blbost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]