Nejste přihlášen/a.
Mám takový problém. Koupil jsem základní desku která pochází z PC HP compaq dx6100. Při startu PC mi to hlásí tyto chyby: "918-Front USB Not Connected" , "917-Front AUDIO Not Connected" , "512-Chassis fan not detected". Můžete mi prosím poradit jak se těchto hlášek zbavit? Po vypsání těchto chyb se PC zastaví a čeká na potvrzení. Vše mám zapojeno přesně podle manuálu. Předem děkuji za rady. Na přiloženém obrázku je veškeré číselné označení desky.
"918-Front USB Not Connected" , "917-Front AUDIO Not Connected" - nemate zapojene (a nebo zapojene blbe) predni usb panel a predni audio (zelena ruzova zdirka). chasis fan - to same - jeden z vetraku
Bud to opravte, nebo by v biosu mohla byt moznost - ignore all errors - tim vyresite dusledek (hlasku), ale ne pricinu
ahoj ,asi budou špatne zapojeny i když zapojit špatně větrák? Tak me napada proč by deska hlidala zapojeni vetraku,leda ze by to byl od CPU. Ja bych vse jeste jednou vse zapojil... forums11.itrc.hp.com/...
kdyz jses v tom foceni dej sem foto zapojeni USB-AUDIO...atd.mej se
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.