Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Heslo u icq

Od: karamelka* odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer,

vím že už tu takových dotazů byla kupa,ale stejně si nevím rady.Koupila jsem si nový počítač a heslo od icq mám automaticky uložené v tom starém,bez mailu,kde je ale os vista.Proto mi žádný z programů na zjištění hesla nefunguje:(Neznáte někdo program co by to rozluštil?Mockrát děkuju,už se s tím peru spoustu dní...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iff*
hodnocení

0x

Dobrý večer,

není jednodušší zažádat o zaslání hesla na e-mail?

karamelka*
hodnocení

Nemám ho v profilu uloženej,když ho tam ted chci dodatečně dopsat tak to chce heslo

iff*

A Vaše icq číslo si pamatujete? Nejde na icq.com/... o něj zažádat? alespoň já jsem to tak jednou zkoušela, ale teď už nevím jestli to bylo podle e-mailu nebo icq čísla.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Pokud byl někdy zapnut autologin, měl by heslo najít prográmek MessenPass.

doplněno 16.10.10 20:21:

A tady přes tu stránku to nejde?

icq.com/...

karamelka*
hodnocení

Ten mám nainstalovanej ale v tom okně co se otevře není icq,je tam všechno ostatní,trilian apod ale icq tam nemůžu dostat...

karamelka*
hodnocení

Na stránkách icq se dostanu až k momentu kdy chtějí můj mail aby mi ho poslali:(

pravdomluvny*

No a v čem je problém, tak tam napiš svou mailovou adresu.

karamelka*
hodnocení

Když jí tam chci dodatečně uložit,tak musím napsat heslo

pravdomluvny*

Jdi na stránku:

icq.com/...

a tam postupuj podle návodu. Teď jsem to zkoušel a jde to.

karamelka*
hodnocení

Už jsem to zkoušela stokrát,když odpovím na otázku tak to chce mail,na kterej mi pošlou to heslo,já ho tam nemám!Jestli znáte program,kterej dokáže to heslo přečíst jako např ukaž heslo tím,že najedete kurzorem na ty hvězdičky nebo něco podbného,tak mi to prosím napište,ale přes icq to opravdu nejde

pravdomluvny*

Kde ten mail nemáš? Napiš tam jaký koli mail, který máš a oni Ti ho tam pošlou.

doplněno 16.10.10 20:44:

právě jsem vyzkoušel dvě mailové adresy a na obě to reagovalo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]