Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr GK, do cca 1500kč

Od: zajixxx* odpovědí: 7 změna:

Cawes potřeboval bych poradit s výběrem grafické karty do staršího počítače.

Ram 512MB (časem min skočím na 1GB nebo 1,5GB) :D DDR

Procesor Intel pentium 4 (3Ghz)

Zdroj 300W

GK NVIDIA GeForce Fx5500, předpokládám Agp?

Prosím pora´dte s výběrem lepší grafické kardy cca do 1500kč... na níž by šli rozjet novější hry například COD4 a obdobné, jež předpokládám že mi nejdou z důvodu slabé grafické kary a paměti ram...THX

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirdik
hodnocení

0x

ahoj mozna by to chtelo novy zdroj jinak nemuzes pocitat s vykonou grafickou kartou. dale Mas AGP tak ze to chce nekde na aukru nebo v bazaru mozna i nekde na alze nejakou ti kdyz tak vyberu

mirdik
hodnocení

0x

co neco takoveho mozna by ti na to stacil i ten zdroj ale mit 400 W mohl by jsi mit HD 4650

mirdik
hodnocení

0x

co neco takoveho mozna by ti na to stacil i ten zdroj ale mit 400 W mohl by jsi mit HD 4650 www.alza.cz/sapph/...

zajixxx*
hodnocení

vážne by to nezkosl 300w zdroj? :D kolik je třeba ram na tu grafickou kartu?

mirdik
hodnocení

0x

ty ramky by se urcite hodili aspon ten 1 GB a myslim si ze i ta 3650 by stacila pokud ozelite vysoke detaily a rozliseni. Stejne byhc radeji videl ale pesi zdroj. Ale to uz je na vas.

skyline11*
hodnocení

0x

Ahoj Chtělo by to aspoň 1Gb Ram aby jsi na tom rozjel i jiné hry.Ale COD4 potřebuje minimálně 512Mb takže by jsi sis to měl zahrát tedy né na plné detailny ale mělo by to jít. Grafiku jsem ti našel tuhle alza.cz/... já osobně jsem jí měl a zvládala mi COD4.Zdroj bych vyměnil alespoň tak 400W.

mirdik

hodně velká s... rozhodně nebrat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]