Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou psát písmenka

Od: kali* odpovědí: 4 změna:

Aoj,nejdou mi na klavesnici u nootebooku 2 písmenka poradte prosím co s tím děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

Někdy se stane, že se pod klávesy dostane nějaká nečistota. Zkuste nootbok otočit a opatrně s ním poklepat. *cert* I Párkrát stisknout klávesu s písmeny, která nejdou napsat.

fidonet*
hodnocení

1x

AOJ i tobě, a jak nejdou? nejde stisknout klávesa, nebo stisk je normální ale nedojde k reakci? Zkuste násilím vypnout NB a při restartu naběhne tabulka, zda chcete pokračovat poslední známou konfigurací, a abyste do 30 vteřin stiskla libovolnou klávesu. Zkuste právě ty vadné. Pokud nepůjdou pomůže jen rozebrání klávesnice a vyčištění. Osobně nejhorší čiětění klavesnice mělo ATARI :) asi 80 šroubečků. PC na tom není o moc lépe. Ale rozebírat NB bych asi přenechal, být vámi, servisu. Klávesnice lze vyměnit nebo len vyměnit vnitřek, pokud došlo k přerušení "vedení" ke klávese. Někdy dojde jen ke znečištění gumového vodiče pod klávesou, někdy je to horší. Nebudu vám doporučovat, to co bych udělal já, tedy vyjmutí klávesníce, kláves a čištění, neboť neznám váší znalost o hardware, ale předpokládám, že je velmi špatná, když to řešíte na NETU. Obraťte se na servis nebo na někoho v okolí kdo to zvládne. Nejprve ale zkuste štětečkem vymést ten "humus" co má každý pod klávesami ...

kali*
hodnocení

normalne dou zmacknout ale nepisoubinec pod tema pismenama nemam vxytaoval sem je

sebod*

kali. A je ten problem opravdu v pouhých dvou písmenkách? Tvůj příspěvek viz výše mě příjde jako napsaný od nějakého Hotentota. *zed*. Zkusila jsem překladače v různých jazicích, ale nepřeložil mi to ani jeden *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]