Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uspávání PC a internet

Od: kokel odpovědí: 6 změna:

Mám Win Vista Home Basic.Pokud při ukončení práce na pc ho jen uspím,při příštím startu mi nefunguje internet.Pokud jej ale vypnu,po příštím startu vše funguje jak má.Nemohu tedy PC uvádět do režimu spánku,ale vždy vypnout,což mi vadí.Poradíte,jak a kde změnit nastavení?Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cip*
hodnocení

0x

No vidite zlatý Xpéčka

kefud*

Já mám XP a dělá mi to taky!? Maveriku můžeš upřesnit kde se nechají stáhnout nějaké jiné ovladače na síťovku, nevyznám se v tom rád bych se poučil a zkusil problém vyřešit. Díky kefud

lordslayer*

Ovladače hledejte na stránkách výrobce notebooku či základní desky stolního počítače.

kefud*

Pro lordslayera:

Stolní počítač jsem si nechal postavit na zakázku, takže adresu výrobce neznám.*zed*

Adresu výrobce síťovky, popřípadě celé základní desky pokud je síťovka integrovaná na desce. Zjistíš to otevřením pc, nebo ve správci zařízení (ovladaci panely, system, hardware...) nebo si stáhni program everest a ten ti to ukáže.

hodnocení

0x

Hmm, třeba pomůžou jiné ovladače na síťovku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]