Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s USB disky

Od: styx* odpovědí: 7 změna:

Zdravím mám velký problém přeinstalovával windowsi. Všechno funguje správně,až na to,že se nemůžu dostat k diskům v usb. Neukážou se v tento počítač ani v comandru, ale přitom je windowsi registrují a piší že zařízení pracuje normálně. Přeinstalování windowsů nepomohlo ani aktualizace ovladačů a nechce se mi do formátování disku.

Díky Styx.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

styx*
hodnocení

Zdravím mám velký problém přeinstalovával jsem windowsi. Všechno funguje správně,až na to,že se nemůžu dostat k diskům v usb. Neukážou se v tento počítač ani v comandru, ale přitom je windowsi registrují a piší že zařízení pracuje normálně. Přeinstalování windowsů nepomohlo ani aktualizace ovladačů a nechce se mi do formátování disku.

Díky Styx.

Omlouvám se ale byla tam chyba.

Přeinstalace Windows není nejlepší řešení. Lépe bude provést novou čistou instalaci. Ještě jsi mohl napsat, co máš za verzi Windows (Vista, XP, NT4, ME...)
styx*
hodnocení

Mám windows 2000.
Zkus tam ještě pro pořádek nahodit poslední upgrade. Tuším že to je SP4. Dělal jsem na Win2000 celkem dlouho a bez problémů. K některým flash diskům bývá CD s driverem. Tak to ještě prověř. Ta přeinstalaca byla na čistý disk nebo přes stávající systém?
To se mi tedy ještě nestalo...jak řiká Spider,doufám že tam máš SP4,páč ta aktualizuje USB (mno možná už SP3 ale to je jedno.
Dále by mě zajímalo zda to dělalo už před reinstalací,případně jakej jsi tam měl systém (uplně ten stejný?) a dále jak jsi reinstaloval- opravná,přeplácnutí nebo formát,všeobecně se občas stává že přeplácnutí způsobí nějaké problémy (a většinou děsné kraviny jako nemožnost dát pc do domény-stalo se mi a další věci).
USB jsi jiné doufám zkusil,případně ten disk ze správce zařízený smazat (případně smazat celé usb) a nechat doinstalovat,tím bych začal než bych to znova zformátoval pořádně *smich*

hodnocení

0x
Ještě můžeš zkusit program USB-Fehlerbehebung na odstranění nefunkčních driverů USB zařízení. Je na stránce: www.software.bomania.de
styx*
hodnocení

Mám sp4 a předtím jsem měl stejný systém a žádné problémy. Instaloval jsem to na disk po formátu potom jsem zkusil přeinstalovat systém bez formátu ale nepomohlo to. A jinak jsem samozřejmě zkoušel jestli to není v disku. Zkusil jsem všechny porty i 3 zařízení a bylo to stejné. Zařízení pracuje ale nedostanu se k němu. Asi pomůže jenom formát a nainstalovat znova.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]