Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám velký problém přeinstalovával windowsi. Všechno funguje správně,až na to,že se nemůžu dostat k diskům v usb. Neukážou se v tento počítač ani v comandru, ale přitom je windowsi registrují a piší že zařízení pracuje normálně. Přeinstalování windowsů nepomohlo ani aktualizace ovladačů a nechce se mi do formátování disku.
Díky Styx.
Zdravím mám velký problém přeinstalovával jsem windowsi. Všechno funguje správně,až na to,že se nemůžu dostat k diskům v usb. Neukážou se v tento počítač ani v comandru, ale přitom je windowsi registrují a piší že zařízení pracuje normálně. Přeinstalování windowsů nepomohlo ani aktualizace ovladačů a nechce se mi do formátování disku.
Díky Styx.
Omlouvám se ale byla tam chyba.
Dále by mě zajímalo zda to dělalo už před reinstalací,případně jakej jsi tam měl systém (uplně ten stejný?) a dále jak jsi reinstaloval- opravná,přeplácnutí nebo formát,všeobecně se občas stává že přeplácnutí způsobí nějaké problémy (a většinou děsné kraviny jako nemožnost dát pc do domény-stalo se mi a další věci).
USB jsi jiné doufám zkusil,případně ten disk ze správce zařízený smazat (případně smazat celé usb) a nechat doinstalovat,tím bych začal než bych to znova zformátoval pořádně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.