Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém ve facebooku - heslo

Od: dalibor* odpovědí: 2 změna:

Prosím Vás, poraďte mi někdo. Nemůžu se dostat do svého facebooku. Z ničeho nic mi přestalo fungovat heslo, facebook mi hlásí, že se jedná o neplatnou kombinaci jména a hesla. Nelze ani zaslat potvrzovací kód, stránky zcela spadnou. Zkoušel jsem se nalézt i z profilu jiných lidí, facebook mě ale nenalezne. Nabývám dojmu, že můj profil byl smazán, což jse šílené. Nemá někdo zkušenosti jak se z této prekérní situace dostat a obnovit svůj profil? Upozorňuji, že jsem jej nevymazal já osobně, problém se stal v noci. Děkuji všem i za případné postřehy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Pokud je to fakt tak hrozná katastrofa, že se bez "ksichtoknihy" nedá existovat, kontaktuj přímo nějakou podporu této vymoženosti nebo nějaké jejich fórum, asi ti těžko někdo z nás řekne, kdo tvůj profil smazal a proč

maka*

už vidim jak někoho z facebooku zajímaji problémy spuštění facebooku. Vždyt je to vůbec nezajíma. Mě nejde facebook už týden. A nesnáším lidi kteří se bez FB neobejdo přímo zkrz něj šílí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]