Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak předělat soubor z Adobe do Wordu

Od: jahoda43* odpovědí: 4 změna:

Potřebuji poradit, potřebuji vyplnit a vytisknout formuláře na pc ale nejde do nich psát neboť jsou v Adobe a chtěla bych vědět, jestli jdou převézt do Wordu, ale nejlépe český návod nebo podrobný popis

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

Někdy stačí Ctrl A a Ctrl C v pdf a ve wordu Ctrl V

jinak zkus technet.idnes.cz/...

resp. slunecnice.cz/...

Škoda, že to PDF nedělal někdo moudrý a nevytvořil ho jako formulář pro vyplnění.

Tak někdo moudrý se našel - formulář. Zatelofonoval jsem na infolinku, příjemná paní mi řekla ať si stáhnu formulář, který si vyplním. Rukou píšu nepěkně - tak jsem hrál zda to doplním v PC. Dostal jsem odkaz na stáhnutí na nový Acrobat Reader 9. V něm patřičné kolonky šly krásně doplnit, pak tisk, razítko a podatelna.

jahoda43*
hodnocení

děkuji,hned se na to vrhnu, a na jakou infolinku jste volal?

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Some PDF to Word Converter

Nebo:

convertpdftoword.net/...

Nebo to umí některý software ke scannerům

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]