Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesa na notebooku

Od: lada84* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, jako "chytrá ženská", která má ráda pořádek, jsem vysávala i klávesnici na notebooku.. No a jaksi se mi samo :) zlomila taková ta plastová blbůstka pod jednou klávesou.. Nevíte náhodou někdo, jestli se to dá někde koupit, objednat? děkuji :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Zajdi do nejbližšího PC servisu a tam ti to určitě dají, takových blbůstek tam mívají hromady. Vzorek si vezmi ssebou.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Specifikuj, já pod klávesami žádné blbůstky nemám.

lada84*
hodnocení

Takový plastový plíšek ze dvou kusů...

Klávesa na notebooku
pravdomluvny*

napadá mě jedině sehnat klávesu z identického vyřazeného noťasu.

Jinak slovní spojení "plastový plíšek" si budu pamatovat, to jsem ještě neslyšel :)

ladinpraha*

Už jsem slyšel i "železný prkno".

lada84*
hodnocení

No nevěděla jsem, jak to nazvat *hi**smich*

jerrysek*

záleží na modelu notebooku. pokud je to novější model, dá se u některých výrobců sehnat samotná klávesa. mě se to samé stalo u starého IBM, a pak nezbývalo než v aukci koupit použitou celou klávesnici. takže ve Vašem případě nejlépe asi zkusit kontaktovat servis notebooků Vaší značky např mailem a jednoduše se zeptat. měli by Vám alespoň poradit ;)

lada84*
hodnocení

No už ho mám nějaký ten pátek... Takže díky za radu a zavolám si do servisu... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]