Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CPU co a jak

Od: cpu odpovědí: 6 změna:

Dobrý den mám asi docela blbou otázku, ale mám malé CPU, nejde mi kvůli tomu spustit hra...

Mohl by mi někdo vysvětlit, co to vlastně CPU je? A Jak si ho popřípadě navýšit? Dokoupit větší, po případě dá se stáhnout? Nebo něco?..:)

Opravdu nevím..:)

Děkuji...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na co máme Gooogle třeba zde cs.wikipedia.org/...

bena*

Google - na co Google? Goole je pouhý vyhledávač a kolikrát nic srávě nenajde. Navíc užvatel v tom může mít Maďarský guláš...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nevím, jak jsi přišel k poznatku, že ho máš malé. CPU, neboli procesor může být malý, ale rozhodující bývá, že je pro některé hry pomalý. Řešením obvykle bývá koupit nový, rychlejší, k němu samozřejmě základní desku, paměti, zdroj, grafickou kartu, která je velice důležitá pro hraní her atd. Znamená to tedy ušetřit si cca 20.000,- Kč a koupit nový herní počítač. A k tomu si sehnat někoho, kdo mi vysvětlí, co a k čemu v té bedně vlastně je.

skyline11*
hodnocení

0x

Ahoj CPU se dá navýšit takzvaně taktováním ale jak vidím tak jsi začátečník tak tohle bych nedoporučoval.Jedině si koupit nový procesor nebo požádat někoho zkušenějšího o to taktování.A teď k tomu co je CPU je to nejduležitější část počítače tkz. mozek řídí vše a to taktování by od nezkušeného chlapce mohlo to CPU nebo základní desku a zdroj poškodit tak na to pozor!

jaar
hodnocení

0x

ahoj , abych pravdu řekl,mas zajimavou otazku;), Víš ,ze ti nejde spustit hra kvuli CPU ale nevis co vlastne je? Proc ti hra nejde kvuli graf. - zdroj- apod. te nenapadlo? Bud rekni ,jak jsi na to prisel ze mas ,,male" CPU . nebo se pomoci nedovolas, Asi mluvit o taktovani -navyseni RAM -vymena graf.-zdroje nema smysl. Napis co mas za sestavu a potom...:)

lui*
hodnocení

0x

CPU- Control Procesing Unit, neboli centrální procesorová jednotka, neboli u PC mikroprocesor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]