Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

U mne to tiskne dobře u příjemce malinké!

Od: 2874® odpovědí: 25 změna:

Ahoj Při odesílání objednávky ,kterou posílám v Excelu přes outlook,příjemce chce vytisknout danou objednávku a má jí miniaturní! U mne se vytiskne dobře! Jak to nastavit? U něj prý chyba není,protože předtím jsem to posílal přes starý outlook 2003 a ted mám 2007. Kde to nastavím? V excellu nebo v outlooku? Díky moc,zavisí na tom moje živobití. Díky Tom

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

2x

Záleží spíše na tom, jestli jsi měnil Excel. Outlook ti nezmění soubor v Excelu. A řekl bych že příjemce to neumí nastavit.

hodnocení

Mám komplet nové office 2007! Příjemce nic neměnil a od ostatních se mu to tiskne dobře jen u mne je problém.

sasdax*

Zkuste soubor uložit v jiném formátu. Teď se v nových Office Excel ukládá jako xlsx. To nebude váš problém, ale je tam někde uložit jako a tam Excel 97-2002, nebo 2003-... Chce to vyzkoušet. Jakou verzi Excelu má on? Uložte více variant, zašlete a uvidíte jestli se mu něco chytne.

hodnocení

2x

A když se koukne na vzhled stránky?
Dále nevim proč to posíláte v excelu a ne v pdf- do něj to office 2007 umí taky

hodnocení

On tam nemá Pdf! Ale je chyba určo na mé straně,předtím mu to šlo!

alf*

vymaž intimní data a někam to šoupni, kouknem na to.

hodnocení

Máš tiskárnu? Pošli mi na sebe meila a já ti to pošlu jak se ti ti vytiskne,ju?

sasdax*

Jestliže posíláte něco z novějšího Excelu do staršího, problém bude nejspíše ve formátování. Zkuste moji radu. Jinak Adobe Reader je zdarma a dá se stáhnout z netu. Takže zasílání v pdf by taky nebyl problém. Záleží na tom, jestli by byl ochoten si ho tam nainstalovat. V dnešní době to je jeden ze základních programů co by PC mělo mít.

PDF nemá a office jo? acrobat reader a jemu podobný se cpou snad všude a nevim proč by zákazník měl mít fakturu v editivatelném formátu, tedy v excelu. Pokud nevidíme nastavení toho klienta a nastavení toho dokumentu tak ti rovnou říkám že to bude jen a jen o hádání ;)

hodnocení

Nemá prý ani office. Prostě se mu to zobrazí v emailu dobře a pak když vytiskne tak je to maličke 1:1 cm

doplněno 13.10.10 15:44:

Ahlavně nic neměnil! Před 14 dny jsem mu to posílal s offiice 2003 a šlo to ok!

sasdax*

Proboha když nemá office, tak čím ten soubor otevírá? Open office? Něco jiného? Ono se mu to zobrazuje přímo v mailu? Co je to za amatéra?

hodnocení

Amatér je stejný jako já! Jen prostě nevím proč to předtím šlo a ted nejde?!

sasdax*

Hele až odpovíš na dotazy, tak budeme schopni poradit. Teď si můžeš tak akorát zoufat, ale nic tím nevyřešíš. Pokud máš s novým office problém, nahrej si starý Excel a používej ho tak jako doteď.

hodnocení

Ty bohužel už nemám! Ale jinak moc díky!

hodnocení

Jinak konkrétně Tobě se moc omlouvám ,že si se mnou jako amatérem ztrácel čas! Myslel jsem,že je to poradna pro amatéry a né pro profíky jako jseš Ty. Moc se Ti za to omlouvám.

hodnocení

Prostě jsem měl udělaný formulář v excellu 2003 a posílal přes outlook 2003 objednávky výrobci. Teď po nainstalování ofiice 2007 vše přešlo do novější verze (word,excell,outlook) a najednou on jako příjemce nemytiskne tu správnou velikot jako předtím.Nevím v čem se mu to zobrazí,ale předtím to prostě šlo :((

hodnocení

Nevím v čem to otevírá!

alf*

tedy shrnutí

- nikdo zatím přesně neví co posíláš

- jak to posíláš

- co má protistrana k otevření

-co jsi s tím provedl po přechodu na 2007

- protistraně se to tiskne malé

A chceš vědět jak z toho ven. Na něco jsem zapoměl?

P.S. Samo se do formátu xlsx nic nepředělá.

Hele dej to do pdf a uvidíš že to otevře. Nevim která firma by to neotevřela a je to klasický formát pro objednávky.

Neber si do pusy tohle forum protože ty jediné co teď děláš je stěžování a stesky ale žádná rada ti neni dobrá a hlavně ji ani evidentně nezkoušíš tak jak to chceš pak řešit?

hodnocení

čau neberu si nikoho do huby! Čekal jsem až zjistím v čem to otevírá. Je to open office! A pokud Tio na mne něco vadí neodpovídej mi. Je spoustu forum kde se ke mě taky chovají slušně! Nikoho neurážím,rád se poučím.

doplněno 14.10.10 07:58:

...a ještě prosím Tě všechny rady odsud jsem vyzkoušel! Ikdyž Ty tvrdíš opak!

sasdax*

Je to poradna a jsme tady od toho. Ale ty pořád brečíš nad rozlitou kávou, ale hadr do ruky nevezmeš. Když něco poradíme, tak ty tady nejsi ani schopen napsat jestli to zafungovalo, nebo ne. To samé když se tě na něco zeptáme. Pak tady nasraně napíšeš takovýto příspěvek, že jsi všechny rady vyzkoušel. A to jsme si jako měli vycucat z prstu? Když nám to neřekneš, tak si myslíme že ses na to vysral. Takže hochu já ti tvoje živobití zachraňovat nebudu, když nejsi schopen odpovídat k tématu.

hodnocení

Hezký den!

Hezký den i tobě ;) Nehodlám se tu hádat a když vidím jak dlouho jsi registrovaný tak by jsi měl vědět, že celé frórum je založeno na komunikaci to v prvé řadě a druhé je zkoušet věci co ti tady navrhneme a ne jen tvrdit tohle nepůjde, nic neměnil atd

Zatím jsem se nesetkal s firmou která by neotevřela PDF toť jedna věc a druhá je ta že pokud máš office 2007 tak asi používáš xlsx formát a je možné že ho openoffice neumí moc dobře. Musíš zkusit i jiné formáty...

Nakonec si dovolím poznamenat, že všichni to tady děláme ve svém volném čase a zadarmo! Zavděčit se nelze každému a jestli ti vadí uzamknutí otázky? To jsem ti tam psal jasně..

hodnocení

O.K. Ty tady tomu šéfuješ! Já už sem teda nepolezu. Zdarec

výtka
Upozornění od sys maverick 14. 10. 2010 13:35:38
Nešéfuji a je viděť že jsem tě upozorněním naštval...ale duplicity se tu řeší roky a nepřehlednost je jasná.Tímto končím debatu s tebou, do fóra to nepatří. Pokud se ti něco nelíbí tak jsem ti k dispozici ve vnitřní poště
hodnocení

Všem moc díky,pomohla jiná poradna a hned! Ale i tak jste byli hodní,že jste se obtěžovali;).Čau Tom

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]