Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra GTA IV blbne obraz

Od: lukas233* odpovědí: 6 změna:

Ahoj mám orginální hru GTA IV ale blbne mi obraz když sem ho měl nainstalovaneho na windows visty nic mi to nedělalo ted mám windows XP a nějak mi to blbne ( jede mi to plynule )

uloz.to/...

pls help ..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Máš nainstalované ovladače na grafickou kartu? Ten problém s obrazem je jen a pouze u této hry?

lukas233*
hodnocení

jojo dělá mi to jen u tydle hry a ovladače mám

doplněno 13.10.10 19:29:

Ještě doplním že se to pořát střídá prostě že třeba zachvilku vydím silnici domy atd ale pak to zase smizí pak to mám zase flekatý prostě hrůza , nikdy mi to nedělalo skusím to přeinstalovat

mirdik
hodnocení

0x

co máš za sestavu. Máš rřeba i directx?

lukas233*
hodnocení

Přidal jsem video , jinak sestavou se vlezu do minimálních požadavku už jak sem říkal že na vistě mi to nedělalo šlapalo vpohodě ale ted na XP mi to blbne .. :(

doplněno 13.10.10 21:40:

mirdik
hodnocení

0x

no tka napis sme tu sestavu zda se mi ze to to nezvlada. nebo treba diretcx.

cip*
hodnocení

0x

Todle vypada but slabej komp nebo chyba v instalaci tzn. ve hre

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]