Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu týkající se možností nahrávání zvuku z vlastního PC typu What U Hear v prostředí w7, četl jsem tady několik rad, ale žádná neřešila, co dělat, když v záložce zařízení pro záznam je jen mikrofon. Nainstaloval jsem několik sound recorderu, ale stale stejný výsledek. Díky za radu.
Naopak, mikrofon je to jediný, na co to funguje. Chci nahrát záznam znějící z PC, ale ne přes mikrofon. Když zvolím v záznamu zvuku "nahrát" , nahraje se pouze zvuk, který mikrofon sebere z reproduktorů.
Díky
Musí se tam přece objevit nahrávání z IN-LINE. Zkus propojit výstup (sluchátka-repro) se vstupem IN-LINE. Pak by to mělo nahrávat všechny zvuky z PC. Jinak u každého zvukového editoru se vybírá zdroj, ze kterého chci nahrávat - CD, TV karta. IN-LINE atd. Já jsem třeba na přehrání MC kazet do PC i na jiné věci používal Audiograbber.
doplněno 14.10.10 18:30:Ale nevím, jestli funguje ve Win7, já ho používal pod XP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.