Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záznam zvuku u W7

Od: jiriks* odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu týkající se možností nahrávání zvuku z vlastního PC typu What U Hear v prostředí w7, četl jsem tady několik rad, ale žádná neřešila, co dělat, když v záložce zařízení pro záznam je jen mikrofon. Nainstaloval jsem několik sound recorderu, ale stale stejný výsledek. Díky za radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charvat29*
hodnocení

0x

Trošku ti nerozumím. Co chceš udělat? Zaznamenat zvuk z mikrofonu?

jiriks*

Naopak, mikrofon je to jediný, na co to funguje. Chci nahrát záznam znějící z PC, ale ne přes mikrofon. Když zvolím v záznamu zvuku "nahrát" , nahraje se pouze zvuk, který mikrofon sebere z reproduktorů.

Díky

charvat29*

Tolikrát jsem hledal nějaký SW, který by to zvládl, ale žádný jsem nenašel. Zkusím se ještě mrknout, ale myslím že to bude bez výsledku :(.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Musí se tam přece objevit nahrávání z IN-LINE. Zkus propojit výstup (sluchátka-repro) se vstupem IN-LINE. Pak by to mělo nahrávat všechny zvuky z PC. Jinak u každého zvukového editoru se vybírá zdroj, ze kterého chci nahrávat - CD, TV karta. IN-LINE atd. Já jsem třeba na přehrání MC kazet do PC i na jiné věci používal Audiograbber.

slunecnice.cz/...

doplněno 14.10.10 18:30:

Ale nevím, jestli funguje ve Win7, já ho používal pod XP.

ani*

Teda chlape, bezva nápad s tím ptopojením výstup / vstup. Šlape to perfektně ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]