Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový mininotebook

Od: endnent odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

rád bych si pořídil mininotebook. Vím že chci 10 palcový a cenu do 10 500 Kč. Hledal jsem převážně na Alze, ale mám pocit že rozdíly v cenách jsou docela velké na to, jaký je mezi nimi rozdíl. Mohl by mi někdo poradi, který mininotebook z alzy vybrat? Jde o to že mi nevadí dát 10 500, ale taky se nebudu zlobit, když bude levnější.

Díval jsem se na alza.cz/... nebo alza.cz/... Co myslíte nějaký z těhle dvou, nebo nějaký uplně jiný?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Lenovo ma o kousicek vetsi dysplay, ale hlavne ma normalni celosvetove pouzivane rozliseni ten vaio ma takoy hatlpatl a sam jsem s tim zazil problemy, od ruznych prehravaců po hry atd...takze z tech dvou lenovo, jen doporucim si nekde vyzkouset ten displej na cteni ja se dostal velmi lacino k 11.3 palců a myslim ze to je na minimum aby z toho neboleli oci a zaroven to nebylo velke..ono tech 10.p neni na delsi dobu nic moc, tedy jak pro koho a s jakym svetlem atd..

sasdax*
hodnocení

0x

Já si myslím že za ty prachy už je lepší se mrknout po klasickém noťasu. Je otázkou k čemu ho budete využívat. Kdybych byl obchoďák a potřeboval bych na něm jenom krátkodobě pracovat a občas na internet, tak bych bral mini. Jinak bych bral větší. Ty mini jsou opravdu malé a lidi s většími prsty mají třeba problém s klávesnicí.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, dovolila bych si ještě připodotknout, že Vámi uváděný notebook, je vlastně netbook. A netbooky jsou většinou méně vybavené než notebooky (většinou nemívají zabudovanou optickou mechaniku a tak podobně). Netbooky slouží prostě pro rychlé připojení a komunikaci kdekoliv. Tak jestli opravdu po tom toužíte. Za Ty peníze byste sehnal v bazaru možná i slušně vybaven repasovaný notebook.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]