Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi v pc zvuk

Od: kasandra* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,potřebovala bych moc poradit, nejde mi v pc zvuk,před pár dny jsem ještě poslouchala normálně písničky i videa a teď

není slyšet nic.Mohl by jste mi někdo prosím poradit co s tím? děkuji moc Iveta

doplněno 11.10.10 11:52:

Děkuji za odpověď,ne právě že zvuk není zeslabený,to jsem zkoušela.A vždycky jsem měla v pravém rohu dole na liště ikonu hlasitosti,kde jsem dávala na míň nebo na víc,no a teď jí tam nemám. Nevím vůbec co s tím,děkuji moc za rady všem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když se spustí přehrávání, zobrazí se nějaké chybové hlášení nebo se to tváří v pohodě, jako že se to přehrává? Není jen třeba zeslabený zvuk?

luzarinni*

Nepíšeš jaký máš operační systém (XP,Vista,WIN 7).U XP jeStandardní postup takový_Nabídka Start_Ovládací panely_Systém_Hardware_Správce zařízení..Pokud tam není žlutý otazník, bude chyba pouze v nastavení.Nastavení lze zkontrolovat a upravit následovně_Nabídka Start_Ovládací panely_Zvuky a zvuková zařízení.Jinak si zkontroluj kabelová připojení.Hodně štěstí.*placni*

sondaw*
hodnocení

0x

Zkus obnovit systém do dne, kdy všechno fungovalo

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Doporučuji přečíst vlákna na poradně, která se zabývají tímto problémem. Řeší se to tu každou chvíli. Teprve když nic nepomůže, dej vědět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]