Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebovala bych moc poradit, nejde mi v pc zvuk,před pár dny jsem ještě poslouchala normálně písničky i videa a teď
není slyšet nic.Mohl by jste mi někdo prosím poradit co s tím? děkuji moc Iveta
doplněno 11.10.10 11:52:Děkuji za odpověď,ne právě že zvuk není zeslabený,to jsem zkoušela.A vždycky jsem měla v pravém rohu dole na liště ikonu hlasitosti,kde jsem dávala na míň nebo na víc,no a teď jí tam nemám. Nevím vůbec co s tím,děkuji moc za rady všem.
Když se spustí přehrávání, zobrazí se nějaké chybové hlášení nebo se to tváří v pohodě, jako že se to přehrává? Není jen třeba zeslabený zvuk?
Nepíšeš jaký máš operační systém (XP,Vista,WIN 7).U XP jeStandardní postup takový_Nabídka Start_Ovládací panely_Systém_Hardware_Správce zařízení..Pokud tam není žlutý otazník, bude chyba pouze v nastavení.Nastavení lze zkontrolovat a upravit následovně_Nabídka Start_Ovládací panely_Zvuky a zvuková zařízení.Jinak si zkontroluj kabelová připojení.Hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.