Nejste přihlášen/a.
Ahoj, začal jsem mít z ničeho nic problém s připojením k internetu. Mám bezdrátový modem Huawei E160 od O2 a na notebooku OS Windows Vista Home Basic SP2. Rok vše fungovalo v pohodě, ale poslední tři týdny mě zlobí připojení k modemu. Při přihlašování k modemu se někdy objeví chybová hláška chyba 619, připojení ke vzdálenému počítači nelze vytvořit. Když tuto hlášku zruším (tlačítkem v nabídce zrušit) a zkusím to znovu, někdy se již připojím, někdy to ještě musím třeba dvakrát zkusit a pak se spojení povede. Potom se dostanu na internet, ale po chvilce zjistím, že modem je opět odpojený a odpojuje se vlastně i během práce na internetu. Jen během psaní tohoto textu jsem se musel dvakrát znovu připojovat.Nemáte prosím někdo zkušenosti s tímto problémem? Předem velice děkuji. Dan
Měla jsem ten samý problém zhruba před půl rokem. Připojení O2. Párkrát jsem vzteklá zavolala na technickou podporu, kde mi vždy poradili, ať si simku dám do mobilu a zapnu net na mobilu a pak dám zpátky a bude to fungovat. Blbá rada, vzhledem k tomu, že člověk net potřebuje a nemá čas přehazovat simku. Takže jsem volala třeba 3x za den, pak mi bylo řečeno, že jsem v bodě kde se potkává signál z dvou vysílačů a když už jsem psala i maily, tak to najednou začlo bez problémů fungovat. Takže volat na technickou podporu.. čím to doopravdy bylo, netuším..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.