Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba 619

Od: dandy* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, začal jsem mít z ničeho nic problém s připojením k internetu. Mám bezdrátový modem Huawei E160 od O2 a na notebooku OS Windows Vista Home Basic SP2. Rok vše fungovalo v pohodě, ale poslední tři týdny mě zlobí připojení k modemu. Při přihlašování k modemu se někdy objeví chybová hláška chyba 619, připojení ke vzdálenému počítači nelze vytvořit. Když tuto hlášku zruším (tlačítkem v nabídce zrušit) a zkusím to znovu, někdy se již připojím, někdy to ještě musím třeba dvakrát zkusit a pak se spojení povede. Potom se dostanu na internet, ale po chvilce zjistím, že modem je opět odpojený a odpojuje se vlastně i během práce na internetu. Jen během psaní tohoto textu jsem se musel dvakrát znovu připojovat.Nemáte prosím někdo zkušenosti s tímto problémem? Předem velice děkuji. Dan

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

Kdysi jsem řešil problém s modemen od O2 přes jejich bezplatnou linku a byli moc ochotní;)

jolinar*
hodnocení

0x

Měla jsem ten samý problém zhruba před půl rokem. Připojení O2. Párkrát jsem vzteklá zavolala na technickou podporu, kde mi vždy poradili, ať si simku dám do mobilu a zapnu net na mobilu a pak dám zpátky a bude to fungovat. Blbá rada, vzhledem k tomu, že člověk net potřebuje a nemá čas přehazovat simku. Takže jsem volala třeba 3x za den, pak mi bylo řečeno, že jsem v bodě kde se potkává signál z dvou vysílačů a když už jsem psala i maily, tak to najednou začlo bez problémů fungovat. Takže volat na technickou podporu.. čím to doopravdy bylo, netuším..

hodnocení

0x

Zde je seznam chyb: support.microsoft.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]