Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se instaluje Windows 7

Od: keake* odpovědí: 8 změna:

ahooj, chtěla bych se zeptat mám na PC windows XP ale moc bych si přála windows 7 ...

ale nemůžu si to koupit je to drahý ... jak to stáhnout? nemáte nějaké odkazy? kdyby někdo něco věděl prosim odepište ale nějak abych tomu rozuměla xD .. DÍKY za odpovědi!

2. otázka prosím nevíte jak v Windows XP změnit kurzor myši? nějaké sem si stáhla ale nevím jak to změnit :) prosím poradte .. díky "

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

ad win 7) celkem se mi líbí BMW X6, moc bych si ho přál jenže je trochu drahé, nevíte kde by stálo nějaké opuštěné, zdarma, nejlépe s plnou nádrží. A místo kde stojí mi dobře popište, ať ho brzy najdu. Díky

ad kurozry) Start>ovládací panely>myš a tam se pohrab.

keake*
hodnocení

ha, ha! víš jak je snadné se někomu posmívat? co! místo toho abys poradil :P

vosikac*
hodnocení

0x

Bezplatná zkušební verze W7 již tuším sončila. Vše ostatní by byl návod na nelegální použití software :-P;)

S tím kurzorem - START-OVLÁDACÍ PANELY-MYŠ - a jestli nejsou stažené kurzory tam v nastavení;)

re*
hodnocení

0x

warez. Ale jestli jestli to s počítačem neumíš tak bych ti ani nedoporučoval aby si si to instalovala sama. Nelegální soft je btížné nainstalovat (jsou tam cracky a kdo víco ještě), navíc si musíš vypnout aktualizace (budeš mít ohrožený počítač). ;)

kazlik*
hodnocení

0x

Pokuď chceš W7 kvůli vzhledu, tak můžeš skusit Seven transformat/... ale instalace je na vlastní nebezpečí :)

alf*

tyhle xiftoměniče, to je fakt na vlastní nebezpečí. Nevím zda je to dobrý nápady aby se BFU do takové věci pustil. Já mám poměrně dobrou zkušenost s produkty syssel.net/... mají tam i předělávku na sedmičky. Ovšem není to pro každého, je to poměrně velký zásah do systému a je třeba vědět jak z toho ven když se to nepovede.

nemo*
hodnocení

0x

Tím, že si někde nelegálně stáhneš W 7 není řešení, a pro laika zbytečné komplikace při instalaci. Verze W 7 Home Premium CZ Upgrade stojí cca 2500 Kč myslím, že to není zas tak moc. Blíží se Vánoce tak napiš Ježíškovi, nebo popros rodiče. Pokud to dopadne dobře, tak určitě zvol verzi W 7 64bit.

Stačí v ovládacích panelech otevřít nastavení myši a vybrat záložku ukazatele: Start -> Nastavení -> Ovládací panely -> Myš -> Ukazatele. Chceš-li pohodlně změnit celé schéma kurzorů najednou, můžeš také použít StyleXP 3.19.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pokud Windows 7, tak jedině koupený. Rozhodně bych neriskoval nic neoficiálního, za ty problémy to nestojí. Ovšem pozor, některé periferie nemají ovladače pro Win 7. Jak už jsem se tady zmiňoval, já musel vyhodit kameru a TV kartu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]