Nejste přihlášen/a.
ahooj, chtěla bych se zeptat mám na PC windows XP ale moc bych si přála windows 7 ...
ale nemůžu si to koupit je to drahý ... jak to stáhnout? nemáte nějaké odkazy? kdyby někdo něco věděl prosim odepište ale nějak abych tomu rozuměla xD .. DÍKY za odpovědi!
2. otázka prosím nevíte jak v Windows XP změnit kurzor myši? nějaké sem si stáhla ale nevím jak to změnit prosím poradte .. díky "
ad win 7) celkem se mi líbí BMW X6, moc bych si ho přál jenže je trochu drahé, nevíte kde by stálo nějaké opuštěné, zdarma, nejlépe s plnou nádrží. A místo kde stojí mi dobře popište, ať ho brzy najdu. Díky
ad kurozry) Start>ovládací panely>myš a tam se pohrab.
Pokuď chceš W7 kvůli vzhledu, tak můžeš skusit Seven transformat/... ale instalace je na vlastní nebezpečí
tyhle xiftoměniče, to je fakt na vlastní nebezpečí. Nevím zda je to dobrý nápady aby se BFU do takové věci pustil. Já mám poměrně dobrou zkušenost s produkty syssel.net/... mají tam i předělávku na sedmičky. Ovšem není to pro každého, je to poměrně velký zásah do systému a je třeba vědět jak z toho ven když se to nepovede.
Tím, že si někde nelegálně stáhneš W 7 není řešení, a pro laika zbytečné komplikace při instalaci. Verze W 7 Home Premium CZ Upgrade stojí cca 2500 Kč myslím, že to není zas tak moc. Blíží se Vánoce tak napiš Ježíškovi, nebo popros rodiče. Pokud to dopadne dobře, tak určitě zvol verzi W 7 64bit.
Stačí v ovládacích panelech otevřít nastavení myši a vybrat záložku ukazatele: Start -> Nastavení -> Ovládací panely -> Myš -> Ukazatele. Chceš-li pohodlně změnit celé schéma kurzorů najednou, můžeš také použít StyleXP 3.19.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.