Chtěl jsem se zeptat, jestli nevíte o e-shopu, kde by se dal za rozumnou cenu koupit kabel nutný pro propojení LDC televize (typ Philips 26PF5321/12, HDMI výstup) a PC s grafickou kartou GeForce4-Ti-4200 (DVI-I výstup), abych mohl televizor používat jako monitor. Dík!
Pozeptej se po redukci DVI/HDMI. Ale chce to nějaký lepší obchod. jinak se dá propojení ještě realizovat přes kompozitní vstup či s-video.
jaromir83*
Mě nabízeli v obchodě propojení přes SCART. Neztrácí to pak na kvalitě? V případě použití redukce DVI/HDMI, jak se přesně jmenuje ten kabel potom(HDMI-HDMI?)-abych věděl po čem se ptát. Vypadá to, že jsem hodně velkej exot, chtít požívat LCD televizi jako monitor, protože o tom nikdo nic moc neví/neslyšel.
jaromir83*
Je velký rozdíl mezi jednotlivýma druhama DVI? (DVI-I, DVI-M atd.?)
Určitě to jde i přímo, ale zkopírovat odkaz do adresního řádku jde taky ne? Už několikrát jsi o tom mluvil, ale jak to udělat jsi nenapsal. Takže buď sděl, jak na to anebo s tím nepruď.
Arogante? Sorry ale vůbec jsi nepochopil co jsem ti řekl...z opery to prostě rozhodí a rozhozený to i uvidíš...ano z IE6 je tam tlačítko které jsi zaregistroval ale u prohlížení poradte.cz z opery tam neni! Pak mě leda napadá požít ještě jeden způsob ale to raději řikat nebudu a zdá se že je ošetřeno,ale řekni mi jaký je problém zkopírovat znění odkazu do adresního řádku? Krom toho s tim ignorantem laskavě začni u sebe: 1) kopíruješ to kolikrát úplně stejně takže to neni přímej odkaz 2) na co je ostatním že řekneš že jsem ignorant a do x odpovědí napíšeš že neumíme dělat odkazy- v čem je ta podstata to už neřekneš a ještě kdopak je tu arogant. Takže pápá a nezapomeň že neexistuje jen jeden prohlížeč tak trochu tolerantnosti by neuškodilo! P.S. ty odkazy jsou tu takto už delší dobu takže jsi opradu dobrej že sis jich všiml
dobře beru aroganta domu ale trvám na tom že je dobrý radit tak že dotaz vysvětlim a nebo pošlu odkazem tak že to ten tazatel najde a to se tu neděje.Když to řeknu prostě je ten chudák tazatel po nepoužitelným odkazu tam kde byl před tim než se na cokoliv zeptal.Prostě je v...někde a tolerantnost je mu k ho...
a neplet si aroganty s ignoranty
ikdyž to pápá je dost arogantní
Nic ve zlym ale jakoby se ty odkazy hned staly čitelnějšíma,a vo vo vo to tu šlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.