Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spyboot - WIN 32 agent.tdd equi.exe

Od: smakaballl* odpovědí: 11 změna:

Zdravím všechny kdo rozumí počítačům . potřeboval bych poradit co stímhle (asi někde z internetu )

WIN 32 agent.tdd equi.exe

a jěště

WIN 32.delf.uv ekrn.exe

našel mi to spyboot a nevím co stím je to nebezpečný?

dík za rady

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Nemáš problém s Nodem? Nevím to jistě, ale myslím si, že jde o trojana, který by mohl způsobit problémy se správnou funkcí antiviru. Osobně bych udělala log HijackThis a poprosila Bena o kontrolu, mail na něj zde někde najdeš nebo ti ho sem napíše, pokud se zde objeví

smakaballl*
hodnocení

NOD nemám mám avast

jináč jak se dělá ten log HijackThis? jsem já moc pc nehovím

teď zrovna při psaní jsem mi spadl sám od sebe pc do restartu tak že začíná být problém *zed*

smakaballl*
10.10.10 21:55
hodnocení

obrázek

smakaballl*
hodnocení

nový pokus

obrázek po druhé

jaar

tady snad najdes co hledas forums.spybot.info/...

smakaballl*
hodnocení

tak naposledy

Spyboot - WIN 32 agent.tdd equi.exe

smakaballl*
hodnocení

4

doplněno 10.10.10 22:25:

nevím proč je to tak malé

Spyboot - WIN 32 agent.tdd equi.exe #2
sondaw*

Stáhni si hijackthis tady

www.hijackthis.cz/

Program stáhni třeba na plochu, vypni prohlížeče, odpoj se od internetu, spusť program a označ Do a system scan and save a log

Vytvořený log (záznam) zkopíruj a pošli emailem Benovi a požádej o kontrolu

honza.bencik@hotmail.com

doplněno 10.10.10 23:01:

honza.bencik@hotm/...

smakaballl*
hodnocení

tak už to mám ztažený a uložený

sem to dát je blbost?

nebo jo?

bena*
hodnocení

0x

Dobrý den smakaballl, jak již Sondaw psala, pošlete mi log (zprávu) z HijackThisu.

Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhněte si program HijackThis (například zde → hijackthis.de/...) a spusťte instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spusťte a klikněte na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne kontrola, která netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotová za 15 vteřin. Po kontrole se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujte a emailem mi odešlete na adresu freeware@okamzite.eu nebo honza.bencik@hotm/.... Pak se na to podívám a až pošlu výsledky, co se má opravit (fixnout), tak otevřte HijackThis a klikněte na Do a System scan only. Po kontrole zaškrtněte to, co Vám bylo řečeno ať opravíte (fixnete). Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.

smakaballl*
hodnocení

Dobrý den bene snad jsem to poslal správně

jen nevím jestli neněl být internet vypnutý?

děkuji za zkouknuti toho trojana nebo co to je dík :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]