Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny kdo rozumí počítačům . potřeboval bych poradit co stímhle (asi někde z internetu )
WIN 32 agent.tdd equi.exe
a jěště
WIN 32.delf.uv ekrn.exe
našel mi to spyboot a nevím co stím je to nebezpečný?
dík za rady
Nemáš problém s Nodem? Nevím to jistě, ale myslím si, že jde o trojana, který by mohl způsobit problémy se správnou funkcí antiviru. Osobně bych udělala log HijackThis a poprosila Bena o kontrolu, mail na něj zde někde najdeš nebo ti ho sem napíše, pokud se zde objeví
Dobrý den smakaballl, jak již Sondaw psala, pošlete mi log (zprávu) z HijackThisu.
Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhněte si program HijackThis (například zde → hijackthis.de/...) a spusťte instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spusťte a klikněte na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne kontrola, která netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotová za 15 vteřin. Po kontrole se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujte a emailem mi odešlete na adresu freeware@okamzite.eu nebo honza.bencik@hotm/.... Pak se na to podívám a až pošlu výsledky, co se má opravit (fixnout), tak otevřte HijackThis a klikněte na Do a System scan only. Po kontrole zaškrtněte to, co Vám bylo řečeno ať opravíte (fixnete). Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.