Nejste přihlášen/a.
Potřebuji koupit novou tiskárnu,docela se mi líbí multi.zn.BROTHER.Máte někdo s touto zn.zkušenosti.Mám to jen pro domácí potřebu.Poraďte třeba i jinou značku.Díky.
doplněno 10.10.10 19:18:Pro moji potřebu si vystačím s inkoustem.
Mám multifunkci Brother DCP-150 už tři roky. Zatím funguje perfektně. Jediný problém je s použitím fotopapíru s gramáží nad 200g/m2, který se v tiskárně zasekává. Výhodou jsou celkem levné inkoustové náplně,neoriginální se dají sehnat na Aukru už za 200,- Kč a kvalita tisku je velmi dobrá.
Já bych taky doporučoval Canon. Jen pozor na výběr modelu, ne všechny mají oddělené zásobníky inkoustu. U těch co je nemají jsou pak provozní náklady někde úplně jinde.
Já mám Canon Pixma MP 540 a spokojenost. Levná tiskárna, kvalitní tisk, scaner, kopírka. Vynikající fototisk, 5 oddělených zásobníků inkoustu, tiskne i v případě, když dojde jedna barva. Cena orig náplní cca 230 Kč. Kdybych měl pořizovat novou tiskárnu, opět bych volil Canon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.