Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat. Chci si vyčistit disko pomocí "vyčištění disku ACER". Počítatč vyhledal soubory, které bych mh smazat avšak nábíd takové o kterých jsem většinou ani jedou neslyšel a tak se chci zeptat jestli by mi to více neublížilo než pomohlo ...
Jsou to soubory: správcesouboru režimu spánku
debug dump files
soubory výpisu systémových chyb
dočasné soubory
miniatury
soubory hlášení o chybách systému a kontrolu řešení
Takže se chczeptt jestli je mám smazat či ne. Bylo by možné ještě vysětlit co tyt soubory dělají/zařizují/řídí?
Děkuji Lukáš B.
Mně už žádná kontrola nejde spustit, antivirák odmítá spolupráci a i kontrola on-line neprojde do konce. Nový antivir taky nejede, aktualizace se odmítají nainstalovat a počítač je den ze dne pomalejší a někdy se odmítá vypnout. Takže do banky chodím raděj pěšky, poněvadž do formátování se mi stále nechce. Nechal jsem se nachytat...bohužel
Zálohovat vše důležité, připravit si instalační CD Windows + klíč Product key a udělat novou instalaci systému.
Nebo odvést počítač do servisu.
Tohle je úplně zralé na novou instalaci systému.
Ahojky,tenhle program používám denně,hodně stahuju a otevírám věci z netu takže se mi všechno hromadí v kompu aniž bych o tom věděla.Kromě správce souboru režimu spánku to můžeš klidně smazat,ještě se mi nestalo že bych hledala věci,které jsou v ostatních odkazech uložené,v počítači.V podstatě jen zabírají místo,máš je např i v historii na netu.Držím palce ale myslím že se nemáš čeho bát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.