Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ISDN brani v pripojeni pres WIFI

Od: kartacek* odpovědí: 4 změna:
Dobry den chci se zeptat jak mam osefovat vyskakujici tabulku (po spusteni Internet exporelu) na pripojeni ISDN (je tam k vypneni uzivatelske jmeno a heslo) ...nechci se pripojit pres vytacene pripojeni ale pres wifi. nejak se mi to nedari na to prijit... (wifi vse chodi tzn. vydim a pripojim se na poskytovatele - ale po zapniti IE vyskoci tabulka..) mam nejak zakazat vytaceni? diky..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jednoduše- start/nastavení/ovládací panely/ možnosti internetu/připojení a tam dej nikdy nevytáčet připojení,případně připojení smaž pokud ho nepoužíváš *smich*

kartacek*
doplnit odpověď
hodnocení

Vse jsem udelal jak jste mi napsal a presto to nejde. Je to freewifi a zobrazi se mi pouze stranka nelze zobrazit. Pls poradte cokoliv. Uz opravdu nevim. Dekuji
Jaká síťová připojení máš k dispozici když jsi napíchlý na WiFi? (start - nastavení - síťová připojení)
Já myslel že jde jen o tu tabulku...tak prosím jasně,nechápu kde je problém- mam to chápat tak že se to samo nepřipojuje do wifi sítě? Koukni tam jak řiká Spider, u wifi by mělo stačit poprvé správně nastavit připojení a pak by se to mělo připojovat samo- určitě máš k wifi kartě nějakou utilitu (bude vedle hodin) a tam by se to dalo nastavit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]