Nejste přihlášen/a.
Facebook, chtěla jsem v oblíbených odstanit jednu položku, označila jsem blokovat a zmizely mě všechny fotky mých kontaktů včetně měho profilu a nevím, jak to napravit. Poraďte prosím. Vše jsem to již plošla včetně nové nahraní mého profilu a je to zbytečné, není tam a ukožil se do fotek profilových. Prostě jsem tam nechtěla mít, to co není mé oblíbené a takto jsem to zvorala. díky
Pokud používáš Firefox, otevři nahoře Nástroje>Možnosti>Obsah>označ Načíst automaticky obrázky a ve Výjimkách se podívej, jestli nemáš zakázaný Facebook
Tak jsem se podívala, ale potřebuji říci jak dál. Obsah mám
Výjímky - obrázky
obdelníček - adresa webového serveru
po levé straně Blokovat Povolit
Server Stav
profile.ak.fbcd.net Blokovat
vše je nezvýrazněné a dole je odebrat servet odebrat všechny zavřít
tak co mám udělat, abych to nezvorala a moc a moc děkuji
No máš tam asi nějaký seznam, tak se podívej, jestli není v zakázaných facebook, pokud je, tak ho vyber a dej Povolit
seznam tam není, jen to co jsem přesně opsala a je tam napsáno přesnou adresu toho co chci. jdu se podívat, ale fakt seznam jsem neviděla
je tam jen jen to co jsem napsala
doplněno 10.10.10 18:43:musím tam napsat přesnou adresu serveru a pak dát povolit. Ale nevím kde jí najít, aby byla přesná
tak to nejde, napsala jsem facebook.com/obrázky a dala povolit a ani se to nehne, jen se to zamodří a lítá to tam i zpět. Tak díky, vidím, že už toho máte také dost. Omlouvám se.
Já jsem tak nemožná, píší tam napsat přesnou adresu serveru, které obrázky chci načíst. To to je Facebook, ale to asi nestačí. A zase nevím, kde tu přesnou adresu mého facebuku mám. Jsem trubka, nezlobte se a ještě mě poraďte.
Ty tam nemáš tento seznam? Ten by tam měl být defaultně, nahoru jsem jenom připsala ten tvůj Facebook
To jsem vše udělala včera a napsala i tu adresu facebooku a dala povolit, zvýraznilo se to, ale nic se neudělalo. V seznam nemám, je jednu položku, tu jsem psala hned poprvé, co tam vlatně mám a včera dopsala tuto adresu. Je to asi tím, že mám vypnutou historii snad u všeho - já to nechci, ale zde jsem vše prohlížela a to by nemělo mít na face vliv. Ještě mě došlo, že jsem to zablokovala v tom chlívečku "To se mě líbí" a tak jsem napsala i jim. Ale oni se neozvali aneo to bude v angl. a to bude trošku blbé. Odpovíš ještě?
doplněno 11.10.10 09:35:- ještě, prošla jsem celý účet face, soukromí, blokace atd. nic se nezměnilo, nic tam zablokované nemám, když se vyhledám jako přítel, tak se objeví můj profil. Takže se fakt nic tam jakoby nestalo a vrátím se zpět na hlavní stránku nebo profil a je to stále stejné - nic. Vše funguje, mohu přidávat obrázky sobě i lidem, ale mě se nezobrazuje můj profil a fotky mých kontaktů. Ohlásit, přihlásit - nic nepomůže. Ono by to mělo být fuk, když to jde. Ale mě to vadí, chci tam mýt fotky přátel. Tak co je vlastně s tím? ahoj
Tak to opravdu netuším, Facebook, Badoo a podobné "vymoženosti" mi nesmí do počítače, jedině projít fóra nebo nápovědu facebooku. Snad existuje fórum přímo pro FB, tam se nejspíš můžeš nějaké rady dočkat
Ahoj, právě jsem se dozvěděla, že ta kravina je pouze u mě, jedna známá mě napsala, že u ní je vše v pořádku. Tak zde jsem si to nějak zablokovala, když jsem chtěla jednu položku odstranit, jak jsem již psala. Kašlu na to, přestalo mě to bavit. Jen jsem to chtěla mít v původním stavu a pak se na to vykašlat, třeba úplně. Díky a omlouvám se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.