Nejste přihlášen/a.
Měl jsem léta v PC k Olympusu program Camedia Master 4.0.. Vše OK. Nyní mi padl oper. sysém PC šel do servisu a já musel nainstalovat Camedii znovu. Po instalaci do ní přenesl pár snímku na vyzkoušení a vše je OK. Ovšem...nyní když chci poslat foto jako přílohu k emailu nemohu najít do alba cestu. Dříve disk C- document and setting - all users atd až do alba. No když cestu oklikou najdu, tak se pouze dostanu na " staré" snímky (které náhodou zachránil opravář a zálohoval na plochu). Závěrem : nové snímky jsou fyzicky v Camedii a nedostanu se k nim což hlavně potřebuji a ke starým se oklikou dostanu, ale fyzicky v Camedii nejsou.
Ahoj.
Zkus si nainstalovat program Picassa ten dokáže najít všechny fotky v počítači a daji se v něm velmi doře upravovat fotky .Doufám že Ti to pomůže .
Maraton
Ze zoufalství udělá člově cokoli. Nainstalován Picaso, vyhledá všechno, víceméně to co dokážu i já, ale snímky, které jsem vložil do Camedie včera a tento soubor fotek taky pojmenoval jako vždy, tak ten nenašel a na 100% v Camedii je, protože se na fotky dívám! Čili fyzicky snímkyv PC jsou, ale ne pro vyhledávač- asi neexistují- nechápu, proto také dotaz. dík
Nevím, Camedii neznám, používám Zoner a na moje potřeby naprosto vyhovuje. Ale když si v Camedii díváš na fotky nedá se tam někde vyčíst cesta k těm fotkám? Nebo nepoužívá Camedia nějaký svůj formát? (to je asi blbost, ale ...)
Když znáte název nejde zkusit přes hledání v počítači?
Tak nic.I mistr tesař se může utnout.Mně jednou pomohl slunecnice.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.