Nejste přihlášen/a.
V rok starém laptopu HP4710s mám nahraný ještě nerozbalený adresář, jehož jeden nezararovaný soubor má příponu *.iso. Pokud chci tento soubor, který má 4,9GB nahrát na externí disk, tak mi naskočí hláška, že nedostatek místa na disku.(ten má 500GB) Dá se to nějak obejít? Soubor nejde ani rozdělit. Dík KLED
Dost určitě bude externí disk naformátovavý na FAT 32 a tam se větší soubory než 4 GB nedají nahrát. Takže změnit formát externího disku na NTFS. Pokud jsem to dobře pochopil, tak potřebuješ přenést pomocí externího disku onen soubor asi do novýho kompu, že? V tom případě nevidím sebemenší problém onen soubor rozdělit na dva měnší třeba pomocí Total Commanderu, obě části překopírovat na externí disk a po dalším překopírování do novýho kompu je tam opět za pomocí TC spojit.
Dobrá idea, ale pokud chci v T.Com. soubor rozdělit, tak to píše, že příliš mnoho částí.max 999. KLED
doplněno 09.10.10 15:47:Díky, měl jste pravdu. Já sem si poprvé nevšiml, že se dá nastavit velikost jednotlivých rozdělení. KLED
No v TC lze natavit velikost těch částí. Pravděpodobně máte nastaveno rozdělení na 1.44MB nebo automaticky a ve druhém okně máte otevřené A, nebo jinak špatně nastavenou velikost. V příkazu rozklkněte menu a vyberte vhodnou velikost.
doplněno 09.10.10 15:49:No už jste to zvládl. Napsal jste to v průběhu doby, co jsem psal odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.