Nejste přihlášen/a.
Nevim si uz rady.Nainstaloval jsem si windows 7 Ultimate,jela mi bez potizi asi tyden.Pak to chtelo nainstalovat aktualizaci (KB974431 a KB977074).Od te doby,pokazde,kdyz ho vypnu,a zapnu,instaluji se aktualizace,pak mi to napise,ze se nezdarila,pak zase aktualizuje,zase se nezdarila,a tak to trva zhruba 15 minut,nez mi najede komp.Poradite mi jak zjistit,co mi vubec chybi,ze mi to stale dela?Pres system expoller jsem nic nezjistil,ani pres ccleaner.Existuje nejaky program co by ten komp opravil?Jsem uz z toho nestastny.Predem diky.
jak tak koukam na tu historii,takuspesne to bylo prvni 2 dny.Pak veskere dulezite aktualizace byly neuspesne.Mam preinstalovat cely windows7?
doplněno 08.10.10 23:53:Jak jsem to spustil rucne,zase jsem musel cekat jak magor,nez se mi vse vratilo zpet
doplněno 08.10.10 23:59:O tom firewallu me nenapadlo.skusim ho vypnout a nainstalovat rucne
Já bych dal do vyhledávače (Seznam, Bing, ...) ty KB, stáhnul a nainstaloval ručně.
Virama by to být snad nemělo.
Zkuste jentak otevřít Internet Explorer a zadat tam update.microsoft.com/... Přes tento web stahuji a instaluji aktualizace pro své Windows XP a Windows 2000. Nevím jestli to Win7 a WinVista podporuje, protože s těmito systémy nemám až zas takové zkušenosti.
Systém je legální, že?
Rucne to uz byloskouseno.Nic.Skusil jsem i novy aktivator a legalizator,primo na 7-cku,Ultimate a zase se aktualizace nezdarila.Vsechny aktualizace se zdarily,krom tech 2
doplněno 09.10.10 08:46:Tak mne napadlo,jenom na okraj,nedela mi to nejaky nainstalovany program?Mam tam:Adobe Reader 9,Your Unistal,CCleaner,TuneUp Utilities,Convert XT 4,ale vsechny legalni.Akurat Alkohol 120% je demoverze.
Tak to máte nelegální systém! Takže zálohovat důležitá data, naformátovat disk a nainstalovat legální systém.
doplněno 09.10.10 08:52:A ještě něco - to jsou všechny programy, co máte v počítači?
Beno.Nic proti.Ale ktery duchodce(jako ja),nebo student ma legal?Stahl jem si verzi 32 bit,nainstaloval aktivator a pak legalizator.To by melo stacit,ne?A ty programy jsou vsechny,krome programu co jsou ve windowsu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.