Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze stáhnout web. stránku

Od: jsfvsk* odpovědí: 6 změna:

Vážený, budu vděčný za odstranění následujícího problému. Mám zástupce pro otevření webu ze serveru Lidé výuka - angličtina. Ten se otevře. Pak kliknu na spustit kurs a dál už to nejde. Vyskakovací okno hlásí identifikovanou chybu/error/. Když se vrátím zpět, čtu na té stránce skoro škodolibou poznámku/aj chýbná stránka./ Nejsem kovaný v práci s PC, ale tuším, že by to mohl být problém s výchozím vyhledávačem a AVG to blokuje nebo je chyba na tom serveru. PC jsem si otestoval, takže je bez infekce. Mám OS Windows Vista. Dík za pomoc a zdravím.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Jaký používáš prohlížeč? U mě je to bez problémů. Win XP Pro/SP1, Opera...

alf*

a není to nebezpečné, ten SP1?

pravdomluvny*
08.10.10 20:11

Pro koho?

alf*

pro Tebe, resp. počítač.

pravdomluvny*

Proč myslíš, alfe? Každý Windows je tak jako tak nedodělek, i kdyby měl deset servis packů. Já jsem nenáročný uživatel a dbám na bezpečnost. Systém mám nainstalovaný šest let a neměl jsem dosud problém. Samozřejmě například řeším třeba to, že nemůžu používat poslední verzi WMP, tak používám jiné přehravače. Nemůžu mít Google Chrome, tak mám jiné prohlížeče. Zatím nevím, co je to mít v počítači virus - ať to trvá věčně! Už jsem se na toto téma bavil s benou, taky to nechápal...

Jo a omlouvám se tazateli, že neřešíme jeho problém.

jsfvsk*
hodnocení

Vidím, že se rozproudila diskuse ještě s třetí stranou, protože jsem nezareagoval včas. U té stránky Lidé výuka/angličtina/ mám prohlížeč Internet Explorer, výchozí web hledání. Předtím jsem to měl přes Mozílu Firefox a to šlapalo bez problémů. Když kliknu na odkaz Spustit kurz, objeví se mi upozornění v okénku od Java script, že je tam chyba a Java script to nepodporuje. Dál už mi počitač ztuhne, nereagují ani kurzor nebo klapka na uzavření, takže musím PC klasicky vypnout. Možná, že by bylo lepší nastavit jiný výchozí vyhledávač, ale to nevím, jak to udělat. Moc mě to trápí. Dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]