Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po instalaci W7 nejde Tv QUICK Play.

Od: dodousek* odpovědí: 2 změna:

Ahoj*hej*po opuštění hrozných Wista a koupení W7 a instalaci mne nejde televize Tv Qick Play a ani vestavěná web kamera.Vůbec mne to nenabízí v programech ve Wind.Media Center by ji to začlo stahovat ale hlásí to že nebyla nalezena karta..?*zed*předtím vše chodilo OK*ua*Notas je HP.Díky za radu*vtip* ahoj

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Po instalaci Win7 jsem byl nucen také z PC vyhodit TV kartu a web kameru, protože pro ně prostě ovladače pro Win7 nejsou. Podívej se podle typu TV karty a kamery, jestli vůbec ovladače existují. Pokud máš starší NB, tak to není moc pravděpodobné, protože výrobci HW potřebují prodávat a ne podporovat staré výrobky.

dodousek*
hodnocení

je starý rok-to mne docelela s...kvuli Tv jsem ho hlavně kupoval-moc díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]