Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít soubor s příponou DOC a PDF?

Od: martinamaus* odpovědí: 11 změna:

Můžete mi prosím někdo poradit, jak otevřu soubor s příponou DOC a PDF nebo co si na to mám stáhnout?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Místo Adobe readeru vám doporučím Foxit Reader - je podstatně menší a rychlejší.

download.cnet.com/...

A na *.doc soubory si stáhněte OpenOffice...

ftp.openoffice.cz/...

lui*

Já se připojuji. Ten Foxit je na PDF rozhodně lepší než Adobe reader. Kdo si to nezkusí tak neuvěří

A .DOC jde třeba oteřít ve Windows ve Wordpadu.

hodnocení

0x

Stáhni si adobe reader je zdarma a v češtině třeba ze stahuj.cz : stahuj.centrum.cz/...

doplněno 08.10.10 12:48:

a pro ten doc. si stáhni buď prohlížeč dokumentů Word viewer, ale vtom se nedá upravovat lepší bude také zdarma a česky Abiword třeba odsud : stahuj.centrum.cz/...

martinamaus*
hodnocení

Pořád mi to píše chyba 1316, chyba sítě při pokusu o čtení ze souboru C"... Nejde mi ten Adobe nainstalovat a já nevím, co s tím.

lui*

No pokud opravdu, mermomocí, trváte na Adobe Reader, možná máte nějakou novější verzi, kterou nepodporuje Váš systém, tedy verze Win. Nebo je poškozený inst. soubor, doporučuji si celý inst. balíček stáhnout a instalovat ho z lokálního disku, ne ze sítě. To bývá občas problém.

Ale..."Rozmysli si Mařenko, rozmysli", jestli chcete a potřebujete zrovna, ausgerechnet, tenhle SW?

juvla*
hodnocení

0x

Pro čtení souborů DOC si stáhněte ze stránek microsoftu soubor Prohlížeč Word Viewer. microsoft.com/...

hodnocení

0x

DOC je dokument aplikace Microsoft Office, konkretne Microsoft WORD - ze stranek microsoft stahnout WORD viewer -> microsoft.com/...

ale je to pouze prohlizec, pokud chcete i editovat, tak jedine koupit nebo pouzit Open Office -> openoffice.cz/...

PDF je dokument Adobe Acrobatu - stahnout Adobe Acrobar Reader -> get.adobe.com/...

hodnocení

0x

Jedna možnost je taky zobrazit to jako dokument google (pokud máte google účet). Dokumenty google nejsou originální dokumenty, mají speciálí formát, ale obsahově by měly být s originálem více méně ekvivalentní

jabraka*
hodnocení

0x

DOC -Microsoft ofice- Open ofice - Word.

PDF - Adobe Reader.a další aplikace Adobe.

JABRAkA

buss
hodnocení

0x

A to je počítač čistý? bez nějakého kancelářského balíku? Jaký operační systém? Není wordpad? vna C: v program files není ms office? Balík 602 je (byl) též zadarmiko. Na PDF adobe reader ...

bena*
hodnocení

0x

Na PDF Adobe Reader klidně, ale každý den kontrolovat aktualizace. Produkty Adobe jsou velmi často napadané a děravé.

Na PDF mohu doporučit Foxit reader. Ten je také zdarma a neníí tak náročný jako Adobe Reader.

Na DOC stačí Wordpad, který je součástí systému. Ale doporučuji nějaký kancelářský balík. Zdarma je OpenOffice.org nebo IBM Lotus. Placený je populární Microsoft Office nebo Ashampoo Office.

Při instalaci jakéhokoliv programu čtěte, co Vám program nabízí. Neinstalovat žádné toolbary (lišty) pro prohlížeč a raději při instalaci zvolit Vlastní nebo Uživatelkou instalaci, ať víte, co se Vám do počítače instaluje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]